Strooizout

Koop geen strooizout! Wat vele Hagenaars niet weten is dat het strooizout vanaf 28 november GRATIS is af te halen. Lees op haagsallerlei.nl waar: Strooizout; een lucratief handeltje

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Strooizout”

  1. Nog een: Bij Lidl koop je gewoon keukenzout voor 15 cent per halve kilo, in een doosje. Dat is exact dezelfde stof (voor chemici: natriumchloride) die ook voor een veel hogere kiloprijs bij dezelfde Lidl in het schap ligt. Voor het strooien maakt het helemaal niets uit welk zout je gebruikt. Gebruik dus het goedkooste: gewoon zout uit het halvekilodoosje.
    Voordelen van het doosje keukenzout: als je wat overhoudt kun je er straffeloos eten mee klaarmaken, ook in de zomer als gladheid niet aan de orde is. Met dat strooizout weet je dat niet zeker, er zit misschien wel een kleurstofje bij. Verder hoef je niet voor veel te veel geld zo een grote verpakking te kopen.
    Strooizout: alleen (als consument) kopen als het goedkoper is dan 30 cent per kilo, en het echt niet gratis door jouw gemeente wordt verstrekt.

Maak mij blij en geef reactie :D