Schatkist is de afgelopen 30 jaar leeggeroofd door industriële psychopaten (Dat stelt George Monbiot in The Guardian)

Onze schatkist is in de afgelopen 30 jaar leeggeroofd door ‘industriële psychopaten’ en daarom zijn we bijna failliet. Dat stelt George Monbiot in: The Guardian.com. Op het ZapLog.nl is ook de Nederlandse vertaling te lezen.

4 gedachten over “Schatkist is de afgelopen 30 jaar leeggeroofd door industriële psychopaten (Dat stelt George Monbiot in The Guardian)”

 1. Nog iets waar ook joden zelf de meest voorkomende slachtoffers van zijn.

  "" http://hetzuur.nl/2011/11/joodse-identiteitsfraud
  Brian
  November 3, 2011 at 12:35 am

  Trouwens …antisemitismekaart.

  De joodse depopulatie en kolonisatiewerken hebben tien miljoen joden ons land in gesluisd.Van Ons zijn nog maar 2,1 miljoen over en dan zijn er nog 4,4 miljoen zeer ongewenste andere gasten die even schadelijk zijn voor Ons.

  Ik héb geen enkel Hoop dát deze Ramp NIÉT meeste Landen overkomen is…

  Maw ALLE Misdaden die de joodse elite nationaal én internationaal tegen landen begaat begaan zij tegen vóornámelijk de joden ZÉLF…áls ik dát zó even vóór mág rékenen?

  Dié antisemitismekaart trekken insinueert dat het óm enkele arme joden zou gaan die in benarde situatie tussen allemaal boze autochtonen zitten…Niéts is minder waar maar zorgt er wél vóor dát joden niét zién ZÉLF de méest gebeten hónd te zijn van die plunder en róófculturen van hun rape en katoenlords van eeuwen…in élk Land…zélfs israel! ""

 2. ja door de joodse mafiaelite die met de roof van de staats en volkseigendommen internationaal aanving in heel de westerse wereld en wilden afsluiten met een globale atoomoorlog waarbij tevens vele vele miljoenen joden dan ook waren omgekomen voor hun natje en droogje.

  een al eeuwen voorkomend cultureeleconomisch gedrag van die elite dat per ca 2800 jaar geleden definitief naar europa kwam om te blijven ván oorlog óp oorlog ná afruimen en plunderen-Sindsdien hadden we meer dan 32.000 oorlogen en oorlogjes terwijl we dáár vóór verschijnselen als ziekten gebrek geweld oorlog verkrachting misdaad geen eens kenden…en dát wás gevonden vreten.. .dutroux in dé Kindercreche … voor een asiatisch parasiet en plundervolk van mensen eterafkomst dat enkel meedogenloosheid onbarmhartigheid en geweld kende…vreten of gévreten worden…verkráchten óf vérkracht…geen Vrede geen Vrijheid geen Liefde geen GOD kende

  Dát ze ons in een atoomoorlog wilden laten omkomen was onder meer de al enkele jaren durende stookpartijen van israel tussen atoommachten een onderdeel van na dat een eerste poging ( vóór hun wtc aanslag wat een afleiding voor de mislukking was) door een atoomwapen boven Washington te detoneren mislukte door GOD´s ingrijpen.

  Inderdaad hebben ze vele tientallen triljárden geroofd en zélfs het eigen volk ziét dáár géén dúbbeltje ván… máár wél net als wij ván dé rekeningen wél!

  De handlangers familieleden van deze elite maken meestendeel van de meeste regeringen en banken imf afm en eu media academien etc etc úit wát ook weer de al decennia frauderende eu parlamentsleden verklaard …een akkefietje dat al decennia zo nu en dan in de media opduikt en elke keer wéér verzuipt met de belofte ván jaja dat lossen we wel even óp.
  TRILJÁRDENdiéven!

  1. Dit is pure generalisatie, het zijn er maar een paar die het voor de rest verpesten. Kap nou! Dit verhaal kennen we nu onderhand wel. anders moet ik een block instellen of alle woorden wat op Jood filteren.

Reacties zijn gesloten.