Kuifje: Het geheim van de Eenhoorn – 3D (review + trailer)

********** Of wel: ‘The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn‘ is echt een spektakel die je in de bios moet zien en in 3D is even mooi als gewoon als niet mooier. Ik ben totaal geen fan van Kuifje en nooit wat mee gehad, maar deze film is toch heel bijzonder doordat een animatie is die bijna echt lijkt en vaak nog mooier dan de werkelijkheid is. De beelden zijn zeer helder en sprankelend en kan niet anders zeggen dat het schitterend gedaan is en de allermooiste animatie die ik tot nog toe gezien heb. En het 3D effect mag er ook wezen als is het meer om de sfeer aan te dikken in plaats van puur effectenbejaagd.

Het verhaal is spannend, maar dat kunnen de Kuifjes liefhebbers beter beoordelen of deze film geen verloochening is van het stripverhaal, maar denk het niet. Dit is pas het begin van een hele heuse serie die vraagt om uitgemolken te worden. In de Trouw: Kuifje kopje onder in hightech achtbaan

5 gedachten over “Kuifje: Het geheim van de Eenhoorn – 3D (review + trailer)”

  1. @Barry: Zo lang??? Ben benieuwd maar zo te lezen kan ik het beter op TV zien 🙂 dan zou ik als ik jouw was ook ''de bende van Oos'' maar overslaan.

  2. Nou gisteravond naar de Heineken ontvoering geweest. De film duurde 2,5 uur, het waren volgens mij ook de langste uren van me leven. Wat een drama die film zeg, een hele vlakke, afgestompte film zonder pieken. Het is als een auto op cruisecontrole over een lege A4.

    Er zit totaal geen spanning in. Nee die film hoef ik echt nooit meer te zien. Ben benieuwd naar de bende van Oss.

  3. Naar deze film ga ik van de week. Hopelijk gaat het me deze week nog lukken om ook naar de bende van Oss en de Heineken ontvoering te gaan.

Reacties zijn gesloten.