Nout Wellink FUCK YOU !

Dat de echte crisis nog moet aankomen was al duidelijk. Maar dacht Nout Wellink dat bankier hier de winnaars uit de strijd komen ???  Waarschuwt burger voor gevolgen crisis. … Vieze vuile gore kankergezwellen zijn het ! Die woekeren uit het verlangen van de burger naar meer.

Dat ligt aan de menselijke natuur, zo legt hij uit.: Alan Greenspan. Geef het klootjes volk maar weer de schuld.
Als politiek, justitie en politie niet tegen jullie kan beschermen word het persoonlijk. En ga mijn niet vertellen dat Nout Wellink het niet al zag aankomen, terwijl Willem Middelkoop het allang voorspeld had. Een lutser is het !

6 gedachten over “Nout Wellink FUCK YOU !”

 1. Ja We Zijn Ook Door de wellinkbende de afgelopen 25 jaar en Ook Beginnende Mét de privatiseringen Dáádwerkelijk geplunderd en Hadden Zelfs Geen Eens Meer Mogen Leven Óm Dat Ná te Vertellen….

  Zó Wás de WTC aanslag Al een afleiding Vóor een Heus Atoomwapen uit Rusland gestolen Boven Washington te laten Detoneren Om Een uitroeiende uitvagende oorlog te starten en Dáár Ná Zó Als Altijd terug te komen en de gehele cyclus Wéér óver te doen , Had Duitsland Driemaal achter elkaar!

  Jóódse cultúúr …That is !

  De Wereldwijde banksystemen Zijn Allen joods en Een Van dé hóofdrolspelers Én wapens in de Chronische pluk en plundertaktieken , Al enkele eeuwen !

  Óns Chronisch in oorlogen Ellende en Leed houden Ook !

  naut wellink zit goed , Die had een hoorzitting ,commisie de wit(voetje),Waar de ondervragers Ook joden waren , ze konden hun lachen óm hun geniale achterbaksheid amper inhouden Voór het Publiek…hún Slachtoffers !

  Had Micha Kat Ván Klokkenluideronline , Ook Nog iets Van Door !

  Als Je klokkenluideronline.nl Én een Naam Of Item ér Achter in Google Zet Komen Vaak Wel Zijn Archieven Te Voor Schijn , Best Informatief…Zéker Òók Óm de Gemiddelde Sféér Èn Stánd Ván Integriteit in de óverheden , politiék en wetgevingen Eens Onder de Knie te Krijgen , Dat Kan Dan Als Richtinggevende Achtergrondbasis Voor Vérdergaande Vermoedens en Verdenkingen in Veel Andere Zaken Dienen !

  Dè Gehele Pensioenscam …ÈN DÈ oplossingen en Onderzoeken …Stikt Ván de joden …Zál Geen Cent Van Komen !

  De jood nijpels Verdacht Van Ook Ernstigs Misbruik Op klol ,mét dé Verjaringstermijnen Ván Sexueel Misbruik Paraát in zijn hoofd , Zei Bij Paul en witteman Nóg " Nééé lááát Óns dé ondérzoeken maar doen ( de voorzitter van abp …zélfreinigend en zoóóóó…zélf lédigend Ook)

  Dé Gehele bankenscams en dé Onderzoeken ér Naar …Stikt Ván de joden…Nóg Niet Een Van de Honderden Miljarden Zál terug Komen !

  De Gehele Stockmarket "room de Bedrijven en Pensioenfondsen Áf Óp afspráak"…Stockmarketraids…..Alles , Alle Onderzoeken Ook , in jodenhand…Zál Geen Kip Wijzer Van Worden !

  Dé Onderzoeken Náár Sexuele Misdrijven …in jodenhanden , ónder jodengezag , Niet Èén Zaak Met joden Wordt Fatsoenlijk Opgelost en Beeindigd !

  Dé Recherche , justities,wetgevingenen rechtbánken…Àf géláden met …..jóóoden

  Nationale Recherche Hád Nóg twee Meter Dossier , Die Tot Twee eeuwen Térug Gingen Zélfs , van ze Óp wikileaks gedropt…Héláás Niet Geweten Dat wikileaks drúipt Ván de jóóoden , is Héden Nóg Niét Gepublicéérd !

  Óver Hoé de joden de overheden en wetgevingen al twee eeuwen in gíjzeling houden bij erfopvolgingen!

  Bij Voorbeeld de donners zitten er al twee eeuwen !

  Òf Die Helden Van de Nationale Recherche Nóg Léven Moét Nog Bezien Worden ?

  We Zijn AL Vele Decennia Slachtoffer , En Vele Héle Landen En Volken Óók Tegelijk Ván Een óf Dé Oudste Criminele organisatie Die hun sekte bij een houden mét zelfs religien Én rituele Kinder Verkrachtingen …Óók Hét Òns Èn LédenVan Andere Rassen Massaal Vérkráchten Én drogeren , Hérsenspoelen

  Dé joden òf te Wél de israelieten Zo ALs Deze Van Orgine asiatische Mensen eters zich Respectievelijk Sinds 600 Én 400 jaar jaar noemen…gestolen Namen…Máár Dat Zal Geen Verrassing Meer Zijn?

  Je Benamingen Zijn Treffend , Inderdáád gedragen zij zich in Maatschappijen Áls kanker Mét uitzaaiingen All over the Place..in Dit Geval dé Hele Wereld !

  Òp ÀLLE GEBIÈD Èén corrumpérende Èén Èxtréém Dégenererende Én Pérvérterende Invloed Oók !

  ÒnZe Kinderen betálen Massáál dé rekeningen !

  Zij léven ván…Niet Mét…Één Verschil !

  Én Wél ÍN Én Ván Onze Volken !

  Dáár Óm Werden We Met Drieduizend Gezinnen Tegelijk ÈLk Jaar Dè Straten òp gegooid Door ze!

  In Amerika, Niet gespaard, Zijn Al 20 MILJOÈN Mensen Alle Bezittingen en Eigendommen Kwíjt ÉN Hún Huizen úit gegóóid!

  ÉN Zélfs in Rúslánd Wáár dé Kinderen Ook Massaal ónder de Wodka Óp Straat Léven ZIJN dé rijksten ….Jóóóden !

  Tégelijk hébben de goldman sachs joden Allen een wapenvergunning Ván de fda gehad ´Vast Óm de Bestolenen Van zich áf te kunnen schieten óf Dood te schieten Áls Men Sputtert Bij berovingen Van Bejaardenhuizen en Zó ….Mét hún jáárlijkse miljárdenbonusjes ?

  Ze Mógen Gedóodt Wórden !

  Dit Past wellink één Ván de hoofdrolspelers Ook !

  http://madbello.nl/?p=61349#comment-78072
  doc holiday

  September 1st, 2010 at 13:57

  Michien Wel Eens Van de Boerwars Boeren oorlog 1900 Gehoord in Afrika?

  Dáár Ná Waren ALLE Mijnen “eigendom Van joden !

  Ooit Gehóórd Van jemen , Irak,Afghanistan , Iran ,Haiti ,Gaza , Ván Enkel Nog Maar de Laatste Tijden?

  Alles Grondstoflanden Blijkt Steeds Meer en Meer , Van olie tot Delfstoffen , Van olie Tot Zoet Drinkwater !

  Denk Maar Niet Dát Ook Jouw Land Jouw Volk Dát Stierf Aan Die Landen Onder mom Van een of ander moraaltje Óf Humanitaire doelstelling ér Óòk Máár èén gulden Áán Zál verdienen …Máár de Big international corps…Én ÁLs Je Gaat Zién Hoé de Gelden Dáár Vloeien Én Náár wié…Zál ér Vast in eeuwen Niéts Veranderd Zijn…….

  Áán dé randverschijnselen Zo Als duurzame ontwrichting der Volken , instabiele Samenlevingen en Vóórtdurende Chronische politieke en maatschappelijke manipulaties en sabotages , prostituties en drogeringen Ná bezetting Zál Hét ér Niét Béter Òp Máken !

  Èn een vette kluif aan hulpverleningen en Voortdurende bewapeningen , giro Nóg wat acties er Bóven Óp !

  Het Zal Nog Wel even Duren Vóor de Wereld Dóór Gaat Hebben Dat er een Kérn Core Sourche psychopatisch volkje Bestaat Dát Déze Mis en Schand daden Àls “Doodgewone cultúúr” Hééft ÁL Vele eeuwen !

  Én Vóórtdurend in oorlogen en Ellende gooien ér Maar een onderdeeltje Van is!

  Zó hébben ze de Gehéél de Artificiele “anti?” terrorismebestrijding Kunstmatig opgezet , inclusief zélf de aanslagen en terroristen geleverd !

  De artificiele reccesie kunstmatig aangelegd Waar We Nú Zó onder gebukt Gaan…zitten in Élke Politieke Partij en spelen Daar de baas in , Óók ÉN Váák Mét drugs Vérkráchtingen en Hersenspoelingen , saboteren mét behulp Ván wet en staat , media en politiek de Samenlevingen enz enz !

  Úiteraard Tévens Àán Èlke Ellende Èén Héél Vétte kluif Aan Òns Èn Ònze Gélden !

  MADBELLO

  September 13th, 2009 at 08:04

  Dán Moét Je Nog Bedenken wát dé Boér , Ònze Voeder En Gezél ér vóor Judáspenning áán óver houdt !

 2. Bankiers(…en dan heb ik het over de mannen op het hoogste nivo) zijn vleesgeworden kankergezwellen die vanuit hun hebzucht in staat zijn om iedereen aan de bedelstaf te brengen. Het maakt hen niets uit, mits zij maar hun huizen kunnen betalen en met jouw geld wazige financiële transacties kunnen doen zodat ze blijven zitten in het "old boys network". Mensen zoals Nout Wellink en Rijkman Groenink zouden wat mij betreft best wel eens een "ongelukje" mogen krijgen. Stelletje nep-aristocraten met grote praatjes en weinig daden….

 3. @ Redstar : Op de markt het hoogst 1 euro voor een kilo tomaten en als je rond 4 uur gaat op zaterdag, sluitingstijd dan is de kans groot dat je 2 kilo tomaten voor een 1 euro mee krijgt 😉

 4. Iedereen kon het zien. Ik zei het ongeveer een jaar voor de crisis begon tegen een buurman die een voor hem te duur huis ging kopen. Hahaha lachte hij me uit.. Nu woont hij in een goedkoop huurhuis 😀 hij is genaaid door Wellink en kornuiten

  @ Jager, Boodschappen goedkoper? Ik zie toch een berg steeds duurder worden. Tomaten 4 euro voor een trosje 😕

 5. We blijven onszelf die crisis ook aanpraten, dan blijft er een neerwaartse spiraal. Ik verdien niet minder, boodschappen worden goedkoper in de supermarkt en kans op ontslag is erg klein, dus welke crisis?
  .-= Kijk ook eens op jager´s laatste blog item : ..Nieuwe glijbaan in de speeltuin =-.

Reacties zijn gesloten.