Uitkijken voor rode Ford Fiesta!!!

Dat is wat anders dan een zwarte Suzuki Swift. Maar laten we eerlijk zijn, ik zou ook suïcidaal worden als ik in een Ford Fiesta moet rijden en laat staan als het ook nog eens vaal rood is.

Graag uitkijken rode Ford Fiesta met opvallende led achterlichten JD-BT-96 Bestuurder vertrokken uit L’warden is suïcidaal (FWgS)
Oct 24 via webFavoriteRetweetReply

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Uitkijken voor rode Ford Fiesta!!!”

  1. Vind het prima dat hij er een eind aan wil breien. Maar rij aub niet met je wagen in op andere weggebruikers. Dat je niet meer leven wil, prima. Je wil dood, ook geen probleem jouw leven doe er mee wat je wil. Maar doe het wel op zo'n manier dat niemand er last van heeft.  Neem een potje pillen en ga lekker op je bed liggen.

Maak mij blij en geef reactie :D