Ik heb het helemaal gehad!

Meer weten? Wacht op de update van deze item die straks hier komt, als ik de moed en inspiratie vind van de juiste woorden en insteek….

UPDATE 001: Tja! Bloggers kunnen soms onwijze egotrippende aanstellers zijn. Wat mooiers dan met je moebiel foto’s van je zelf nemen en die online zetten. Neutraal bekeken is dat best diep en diep treurig, vooral als je een tering verrot pokdalig gezicht hebt waar een maanlandschap jaloers op kan zijn, om zo maar wat te zeggen. Omdat mensen zeggen maar wat! Die vinden van alles maar zetten geen zoden aan de dijk. Gelul in de lucht om de stilte te vullen.

UPDATE 002: Ik ben geen prater maar vind het heerlijk om te luisteren, voor de duidelijkheid. Maar het moet wel interessant zijn of op zijn minst en vooral onbevooroordeeld. Mensen lullen zo veel en vinden daar een balans in van wat ze kwijt willen, kunnen, mogen en wat ze er voor terug krijgen, een onbewuste balans naar de zoektocht van wat je er voor krijgt en moet laten. Daar zie ik veel mensen een hoop gebakken lucht lullen om credit op te bouwen bij iemand om daar als het nodig is iets voor mekaar te krijgen, een opbouw van vertrouwen in intermenselijke relaties, en bij de een gaat het ongedwongen dan bij de andere. Maar het ergste is al je bij andere merkt dat de ene de andere probeert te manipuleren, voorboetseren, omvormen om het eigendoel te plaveien voor het eigen straatje. Hoe oprecht en gewoon het ook mogen uitzien als een gewoon maatschappelijke omgangsvorm, ik moet er van kotsen! Bah!!!