Minister de Jager heeft soevereiniteit van Nederland in de uitverkoop gedaan

Het moet nog geratificeerd worden door de Europese Unie, een handtekening verwijderd en dan is Nederland de totale financiële soevereiniteit kwijt aan het ”Europese Stabilitieits Mechanisme” (ESM). Die de macht krijgt om zonder tussenkomst van het parlement de Nederlandse staatkas zo maar leeg te roven.

Achter de coulissen van de Europese Unie worden kwalijke zaken voorbereid. Onder het mom van crises-bestrijding moeten we onze soevereiniteit inleveren. Althans, dat staat in het verdrag, dat 11 juli 2011 discreet door de Ministers van Financiën ondertekend is en nu alleen nog geratificeerd hoeft te worden door de parlementen in de eurozone! Laten we ons parlement dat zomaar doen?
Lees en huiver verder op courtfool.info: ESM, de nieuwe Europese dictator
Update: Lees ook het op adbroere.nl (Econoom & Bedrijfsadviseur)

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D