Donner heeft schijt aan uitspraak Hoge Raad

Anders kan ik het niet noemen. Minister Donner van Binnenlandse Zaken legt de uitspraak van de Hoge Raad over de ID Kaart naast zich neer en vervaardig even snel een speodwet om de burger alsnog te laten betalen. Dat noem ik nou schijt aan het rechtssysteem, schijt aan eigen overheid en natuurlijk schijt en minachting aan de burgers. Die zelfde Donner die het griffiegeld zodanig heeft verhoogd (van soms wel 500%) dat het rechtssysteem voor de burgen zo wat onbetaalbaar maakt om zich te verweren. Met de zaak Wilders was het al een poppenkast, maar nu is het ook nog een onbetaalbare niet serieus te nemen poppenkast waar je de uitspraak net zo makkelijk naast je neer kan leggen. Donner doet het, waar om ik niet!?

Bedankt Donner! Ik zal vooraan de uitspraken van rechters net zo serieus nemen en alweer een voorbeeld van het faillissement en inflatie van de rechtsstaat.

ID Kaart: niet betalen, wel betalen

NOS.nl -Minister Donner van Binnenlandse Zaken heeft een spoedwet ingediend om er voor te zorgen dat burgers toch moeten betalen voor hun id-kaart. De afgelopen tien dagen was de kaart gratis, maar vanaf vandaag dus niet meer.

Gemeente verheugd over wetsontwerp ID-kaart – NU.nl
Donner: ID-kaart niet meer gratis – PowNed
Toch weer betalen voor ID-kaart – Telegraaf.nl
NRC HandelsbladTransport Online

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Donner heeft schijt aan uitspraak Hoge Raad”

Maak mij blij en geef reactie :D