Bedrijfspoedel

Geweldig!!! Of het inhoudelijk is of niet, het is gewoon een andere toegevoegde dimensie van entertainment in de politiek. Het is voor de gewone kijker begrijpelijk en leuk en gewoon recht voor zijn raap. Rijm met Hollandse retoriek en leed vermaak.

FUCK de politieke elite met al zijn lobby’s, hobbies en zijn schulden die op ons worden afgewenteld en elke cent terug aan de betaler er van. Leuk voorstel van de oppositie om de stekker uit het kabinet te trekken, maar een referendum en de echte stem van het volk te horen durven de politieke elite niet aan.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Bedrijfspoedel”

    1. Real Jager : wil je echt niet een stukje daarover schijven hoe dat voelt en waarom je misschien en voor altijd door weblog.nl stopt met bloggen?

      Vind het best dramatisch hoe ze jouw blog hebben gesloopt.

Maak mij blij en geef reactie :D