Midnight in Paris (review + trailer)

********** Wat een geinige en luchtige film. Je zou het niet van Woody Allen verwachten, maar het is een leuke niet te kleffe romantische komedie. Voor de rest is het geen hoogvlieger, gewoon vermakelijk en natuurlijk mooie beelden van een prachtige stad en de moraal van het verhaal waar het hele verhaal zich op baseert, is nogal simpel: Vroeger was alles beter, maar dat vonden de mensen van vroeger ook, om het plot niet te verklappen, voor zo ver je over een plot kan spreken. Voor de rest lijk deze film een beetje op Back to the Future, maar dan andersom en arty-farty.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Midnight in Paris (review + trailer)”

  1. Gisteren ben ik nog weg gelopen bij een suermrapkt waar ik de naam niet van zal noemen. De keus aan verse groenten bestond uit boontjes (zagen er ok uit)doffe courgettes, 1 aubergine met schimmel, harde groen rode tomaten, een paar verlepte paksoyen,en een mega aanbod van voorgesneden verpakte rommel, bah! Een speciaalzaak in het dorp waar ik woon is er al jaren niet meer. Helaas is de bio boer maar twee maal per week open. Gelukkig kan ik ook nog enkele malen per week naar de Markt in s-Hertogenbosch om verse groente te zoeken.

Maak mij blij en geef reactie :D