Snelwegschutter gevonden

Voor de rest no comment. Al een paar keer in mijn mailbox gekregen, dus het moet wel leuk zijn toch!? Het verhaal achter de foto: Mijlpaal bereikt! Den Haag, een half miljoen mensen sterk! Met dank aan Paul Den Haag, de man zonder een weblog, maar wel Twitter.

Foto van GerhardWinters


Foto van Ivanengelshoven

 1. “Vraag of snelwegschutter wel bestaat”

  ‎
  RTV Utrecht - Het bericht dat er geen schutter is kan ook door de politie de wereld ingeholpen zijn om desnelwegschutter op een verkeerd been te zetten. 

  Mogelijk is er geen snelwegschutter‎ NOS.nl
  Mogelijk andere oorzaken sneuvelen autoruiten‎ Nieuws.nl
  Hartvannederland.nl - De Stentor 

 2. Snelwegschutter sloeg al zeker 45 keer toe

  ‎
  Blik op Nieuws - Driebergen – De vermeende snelwegschutter heeft de afgelopen maand al mogelijk 45 keer toegeslagen. Dat heeft een woordvoerder van het Korps landelijke 
  Nederlandse snelwegschutter nam tot 44 auto’s onder vuur‎ De Morgen
  Snelwegschutter stelt politie voor raadsel‎ NU.nl
  Camera’s om snelwegschutter te vinden‎ Telegraaf.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Snelwegschutter gevonden”

Maak mij blij en geef reactie :D