Cowboys & Aliens (review + trailer)

Hiii haaa!!! Was met scepsis naar deze film gegaan en mijn lachspieren getraind om die in bedwang te houden, wie verzint een film met cowboys en aliens? Volgens mij is deze film de eerste met zo’n combi. Maar moet ronduit toegeven dat ik het geweldig vond. De western op zich is al goed, met vieze mannen zo als we die van western kennen, subliem gefilmd.

Daniel Craig speelt zijn rol heel goed en Harrison Ford is zo altijd zo als hij is. En eindelijk had iemand genoeg fantasie heeft om een decente alien te ontwerpen, eentje die in een film zo als deze niet eens storend is en bijna zou vergeten dat het een western met aliens is. Het is gewoon een zeer vermakelijke en best spannende film, punt! cowboysandaliensmovie.com en hier kan je een echte recensie over deze film lezen.


 

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Cowboys & Aliens (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D