Voor Pampus liggen

Je moet toch wat als je vakantie in Nederland wil vieren. En vandaag viel de beurt aan het Forteiland Pampus en we hadden geen betere dag kunnen kiezen om de oversteek te maken. De kids vonden het helemaal prachtig die beukende golfslag tegen de boot. Het fort zelf is schitterend gerenoveerd, een waar labyrint met vele gangetjes, trapjes en kamers waar van alles te doen en te zien is, vooral leuk voor kinderen. Op het eilandje zelf en daar om heen is nog een beetje een rommeltje en waarschijnlijk zijn ze met iets bezig.

Al met al de moeite waard ondanks de hoge prijs van 17,50 euro per persoon en vooral als je met zijn vieren bent (70 euro). Oh ja! Het Muiderslot is ook leuk om te zien, maar om dan nog 48 euro te moeten tellen om daar ook in te gaan, word het wel een heel duur dagje. Vooral als je in guldens terug gaat rekenen, maar het broodje aap op Pampus was wel het origineelste wat ik ooit heb gezien 🙂 Hier onder ruim 15 foto’s.


Grotere kaart weergeven

Hier onder het bootje van de veerdienst die elk uur het Forteiland Pampus aandoet.

Amsterdam gezien vanuit Pampus


2 gedachten over “Voor Pampus liggen”

  1. Leuk en een bezoekje zeker waard maar niet nu toch, het is sneekweek!
    Maar ook daar is het al herfst helaas, zelfs skûtsjesilen is vandaag weer afgelast terwijl het hier in Limburg nog lekker bbq weer was vandaag!

Reacties zijn gesloten.