Horrible Bosses (review + trailer)

De Nederlandse gezegde zegt is: “een goede baas is een dode baas” en deze film probeert het in praktijk te brengen. Moet bekennen dat ik er tegenop zag om deze film te gaan kijken, maar was geschokt door de verfrissende rol die Jennifer Aniston had gekregen in tegenstelling met wat ze meerstal speelt: de nymfomane tandarts die patiënten en haar assistent verkracht. Die andere twee bazen die vermoord moeten worden spreken voor zich, met Kevin Spacey en zijn zwarte humor en Colin Farrell als coke-snuivende psychopaat, kan je geen slechtere baas bedenken. De film begint goed tot na 20 minuutjes een dipje te hebben en te eindigen in actie. Je moet er niet te veel van verwachten, onderboeken lol, bak popcorn en kijken. Moest een paar keer lachen, dus het kan slechter. Zelfs de volkskrant.nl geeft een neutrale recensie.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D