Politie inval bij Jeroen de Kreek

Daar kon je natuurlijk op wachten. Als zijn hardware zijn in beslag genomen en alle blogs zo als hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl zijn off-line en zo aan de video te zien heeft de politie ook alle vloerbedekking en schoeisels van de kreek meegenomen. En dat allemaal te danken aan het MDI en CDI, (Meldpunt Discriminatie Internet en het Centrum Informatie Documentatie Israël) eerste klas gesubsidieerde zeikerds….

En toch moet ik even voor Jeroen opkomen, barracudanls zegt:Gelukkig hebben we de video’s nog. Had alleen wel wat compacter gemogen, Jeroen.” Hoe de fuck moet je de video conpacter maken als al je hardware in beslag is genomen? 🙂 (toch maar een smiley voor dat de boel ook hier in beslag word genomen)


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Politie inval bij Jeroen de Kreek”

Maak mij blij en geef reactie :D