Transformers 3: Dark of the Moon

Transformer III in 3D is echt episch popcorn vermaak over de top. Hou je niet van realistische films, ben je gek of SF en fantasy die naar het belachelijke neigen en je bent geen azijn zeiker met een flinke dosis humor!? Dan is deze de beste film van het jaar! Blijf het nog steeds gek vinden die vechtende auto’s die in robots veranderen en de auto-onderdelen nog trots zichtbaar in beeld staan, en laat staan als ze nog ook een serieus gesprek beginnen. Maar desalniettemin is deze film toch de beste die ik heb gezien. Vooral de historische echte gebeurtenissen die er in zijn verwerkt en de verwikkeling van het verhaal van list en bedrog, maken het geheel best spannend, met een climax aan actie en visuele effecten waar je ‘’U’’ tegen zegt.

Maar waar deze ook nog in uitblinkt is de humor die in het hele film zit verweven zonder dat het afdoet aan de spanning, soms moest ik echt dubbel liggen. Echt een top film die je echt in de bios moet zien. De opbouw is goed, in het begin zelf verassend, lekker voor het oog en strak. Dit is de eerste Transformers film waar ik ‘’ja’’ tegen zeg: transformersmovie.com
Hier onder de twee trailers. Toen ik de eerste zag dacht ik gelijk dat het een gave film zou zijn en later in het seizoen toen ze tweede trailer lieten zien, had ik echt zo iets van: ‘’naH! Dit kan nooit veel zijn’’ maar schrijn bedriegt als je van goed en plat vermaak houdt.Een gedachte over “Transformers 3: Dark of the Moon”

Reacties zijn gesloten.