Tous les soleils (review + trailer)

Kan niet anders zeggen dat het een mooie en leuke film is met best veel humor in. Het is een lichte film met hier en daar een zwaar momentje die bij het leven horen, gewoon een vermakelijke komedie die anders is dan Amerikaanse producties en kan dan ook niet begrijpen waarom het Parool.nl zo’n slechte recensie schrijft. Tja! Als je gaat vergelijken met: ” Il y a longtemps que je t’aime”, maar ik vind dat je elke vind film afzonderlijk moet beoordelen zonder te vergelijken. Ik vond het in ieder geval alles behalve flauw en kan wel stellen dat Jos van der Burg geen humor heeft of zijn dag niet had, dat kan ook natuurlijk.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D