Deze camera wil ik ook: de LYTRO Camera

UPDATE: Hij komt echt en je kan hem al bestelen en kost al en maar van af $399. Echt een super gadget ding die ook hebbending is en ook nog handig ook! lytro.com/camera via mashable.com

Kijk en huiver!!!

Deze camera bestaat nog niet in een fysieke hoedanigheid, maar nu al legendarisch. Deze camera stelt je in staat om achteraf het focuspunt te bepalen door een multi layer technologie, waar door je door al die lagen je eigen scherpte kunt terug vinden… mashable.com Nu nog software en erg theoretisch, maar wie weet, technologie gaat erg snel tegenwoordig.


Een gedachte over “Deze camera wil ik ook: de LYTRO Camera”

  1. In de weergavestand bedient deze ..knop de D-Lighting functie die onderbelichte beelden verbetert door de donkere delen op te helderen om ze ..in balans te brengen met de lichtere beeldgedeelten…Het vasthouden van de camera vraagt enige gewenning omdat de superdunne gegolfde body eigenlijk niet ..genoeg houvast biedt om de camera met een hand te kunnen bedienen terwijl door de plaatsing van de lens ..in de uiterste hoek van de camera er gemakkelijk een wijsvinger in beeld kan verschijnen als de camera met ..twee handen wordt vastgehouden. ..De achterzijde van de camera wordt bijna helemaal in beslag genomen door het 2.5-inch grote LCD scherm ..met een krasbestendige acryl toplaag. Hoewel deze glanzende beschermlaag schade aan het LCD scherm tegengaat ..reflecteert hij ook enorm waardoor het bepalen van de beeldcompositie onder minder ideale omstandigheden ..nogal lastig is.

Reacties zijn gesloten.