De waarheid over banken, Griekse en Europese crisis

Als je genoeg relativering vermogen hebt en de achtergrond informatie kan bevatten kan je misschien de deceptie zien wat geld betekend en waard is. Europa en zijn USA consorten willen Griekenland, het paradijs op aarde helemaal kapot maken. Zo als in Nederland, alle winstgevende nuts bedrijven en corporaties uitverkopen aan de marktwerking, de macht van het geld en aan de sterkte dus! Lees en huiver hier maar: Premier Papandreou verdient miljarden aan Griekse financiële crisis. Dat is de stand van zaken en het geweten van de politiek en hier kan je zien wat de Grieken er echt over denken in Debtocracy.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D