Wat een dag en wat een waanzin!

Je hebt dagen en weken dat het kwakkelt wat betreft smeuïg nieuws, maar!!! Vandaag was het weliswaar een tsunami aan bizarheden voortgestuwd door Japan, de supermaan en wat zonneexplosies. En dat niet alleen, mensen gaan nog gekker doen en zelf hoge functionarissen gaan met een dubbele tong onzin uitkramen. Zo als die halve rand mongool korpschef van Rotterdam-Rijnmond, Frank Paauw, die vind dat elke Nederlander DNA moet afstaan.

Je kan je wel voorstellen dat als ik een misdrijf wil plegen ik even naar de eerste beste kapper wat losse haren van iemand ander op de plaats van delict zal loslaten en wat dacht je van een anonieme spermadonor … #FAIL en hier nog meer falende ambtenaren die met jouw belastinggeld (miljoenen euro) mensen voor gek willen laten verklaren om hun falen te verbergen: Kamervragen over misbruik psychiatrie door Defensie tegen klokkenluider Fred Spijkers.

En nog steeds zijn de schuldige vogelvrij en ongestraft. Echt! Die defensie ambtenaren moeten achter tralies en alle koste verhaald worden op hun eigen vermogen en naaste familie … PVV doe er wat aan! In plaats van meeuwen als ongedierte te bestempelen, ja echt! Het staat in hun eigen persbericht.

En laat staan dat PvdA’er Martijn van Dam huilie huilie doet om dat rechts zijn stem laat horen op de publieke omroep. Jeeee! Hij heeft zeker geen spiegel in huis die lutser 1.0 maar het spannendste voor vandaag is toch wel die mail van Bank of America die Anonymous gaat publiceren op de niet zo stabiele site: bankofamericasuck.com … via 925.nl, nu nog wachten op de echte onthullingen en arrestaties. Dit was dit en nu over op de orde van de dag!


2 gedachten over “Wat een dag en wat een waanzin!”

 1. Stop Frank Paauw even in google images

  hij is volkomen joods

  Ze zijn over al Onze Mensen aan het vervangen voor joods bestuur en Je Weet hoé Dié Zijn ….Ván israel.

  Dit is Simpelweg een bezettingsmacht.

  De politiechef van Haarlem is ook al een joodse geworden.

 2. Boel onderwerpen, ik zou ze over een week uitsmeren.

  DNA inleveren is gevaarlijk, dat wordt gekraakt met alle gevolgen van dien.

  Rechtste tv is kut tv, en moet oprotten.

Reacties zijn gesloten.