2 verrekte mongols in de modder op de tramrails vast

Wat heb ik vanmorgen staan vloeken en tieren op die HTM en onnozel ongemotiveerd personeel, vind je het gek dat de gemeente die hele boel in de uitverkoop wil doen. Bijna nooit neem ik de tram. Alleen vandaag door omstandigheden en regen had ik mijn zelf een rustige rit toegewenst. Hei! Helemaal verbaast dat toen ik het perron bij het Leyenburg ziekenhuis kwam, ik moest rennen om de tram te halen, altijd fijn als je niet hoef te wachten en nog zeeën van vrije zitplaatsen in tram 6 ziet. Eigenlijk had ik gelijk onraad moeten ruiken, uitstappen en wachten op lijn 4. Het is niet de eerste keer dat ik in een van de sporadische pogingen om met de tram naar de stad te gaan, lijn 6 niet verder rijd en ergens halverwege blijft steken.

Alles gaat goed tot we bij de nieuwe rotonde van de La Reyweg komen. Na 5 minuten, vraag je zelf nog niets af aangezien stoplichten kunnen irritant lang duren voor ze op groen gaan. Na Tien minuten ga ik me behoorlijk irriteren maar zie oranje zwaailichten die wegrijden, dus het zal we zo gaan rijden, dacht ik dan! Na 15 minuten was ik het echt zat! Zat helemaal achter in een beslagen tram waardoor je weinig zicht naar buiten had, loop naar voren en zie dat de HTM hier niets aan kon doen.

2 verrekte mongols in de modder op de tramrails. Dat is lekker bijdehand, die hadden zeker haast in de vroege Haagse stadspits en die dachten natuurlijk even een stukje af te snijden. Mispoes!

De HTM kon hier natuurlijk niets aan doen, maar!!! Als die verrekte tramchauffeur gelijk had meegedeeld dat er ”twee auto’s op het spoor in de modder vast zaten en dat het even kon gaan duren”, had ik kunnen uitstappen een naar de Loosduinseweg lopen en daar weer verder de tram kunnen nemen. Het OV heeft natuurlijk geen kaas gegeten van directe heldere communicatie. Dan maar uitstappen en een paar foto’s maken. Rennen naar de volgende halte, instappen. En weer verder.

Bij de brouwersgracht geeft de tramchauffeur door dat de tram niet zal stoppen bij de Grote Markt in verbad werkzaamheden, dus hier uitstappen of bij het Spui. Geen ramp dacht ik nog, dat scheelt een paar minuten en bij het Spui was ik toevallig van plan om te stoppen. Karren maar! De tram rijd de tramtunnel in en WTF!!! Hij stopt bij de
Grote Markt, maar niet om mensen in en uit te stappen. Die klootviool van een tramchauffeur heeft doodleuk verzwegen dat door de werkzaamheden ook enige opstopping kon plaatsvinden. God god godverdomme aan toe! Waarom hebben mensen leren praten? Niet om nuttige dingen met elkaar te communiceren, dat is een ding dat zeker is. Alles bij mekaar was ik sneller geweest als ik gewoon was gaan lopen van af huis.

Al met al was ik ruim een uur te laat op me werk.

12 gedachten over “2 verrekte mongols in de modder op de tramrails vast”

 1. hahahahahahahhahahah bij mij om de hoek:P, ik liep om de hoek bij steylaan en toen zag ik die 2 auto's mensen gingen telefoon pakken en ze maakte er foto/video ervan(-_-'):P.

 2. Cindy, je hebt in ieder geval een block voor zo ver het werkt, zin heeft en nog meer privé dingen over mij hier gaat verspreiden.

  PS: Maar weet je wat het ergste is met je insinuaties? Dat je me uitmaakt voor leugenaar … Dit verhaal was op een dinsdag 18 januari, vraag maar na bij de politie haaglanden en HTM, of mijn tweets van die dag. Maar het zegt weer meer over je zelf!

 3. Hei verrekte mongol van een ex!!! Lees de reactie als antwoord op Lisa, boven de reactie van jouw.

  Nu bek houden en sterf!!! 😆

 4. Leyenburg? Humzz Dat is een heel eind van je nieuwe huis af.

  Maar om de hoek bij Patricia;-)

  Of ben je niet verhuisd?

  Je kan het lopen naar je werk als je uit je nieuwe huis stapt.

 5. @Lisa : Dit stukje is inderdaad van een paar maanden geleden, was het vergeten te posten en aangezien vandaag het ook kwakkelt 🙂

 6. Had je niet al eerder een keer de zelfde meegemaakt? Ook apart dat er net op dat plek gras moet komen, is niet bepaald logisch.

  Ga je lopen naar huis? 😀

 7. @Robert Irving III: Het is net aangelegd en had gras moeten liggen, zo iets als een klein plantsoen. Maar daar horen sowieso geen autos doorheen te rijden.

Reacties zijn gesloten.