Foto FAIL van DePers? :-)

Het is duidelijk dat Belgie niet kan kiezen, maar om die stelling duidelijk te maken heeft DePers volgens mij net de verkeerde foto uitgekozen. De journalist en de redacteur wonen waarschijnlijk niet in grote steden, of in de periferie en doen zich niet te buiten aan vernederlandsen verbasterde buitenlandse culinaire specialiteiten die ruim in de getto’s van alle grote steden zijn te verkrijgen en speciaal voor de white trash tokkies is uitgekookt, zo als de nasi goreng.

Maar wat de foto volgens mij wil suggereren is dat je in die patatkeet ook je haar kan laten knippen, zonder te weten dat een ”kapsalon” een gerecht is: Bodem sla, daar boven op patat, shoarma en kaas en dan in bakje zo de oven in, zeer geliefd door vrachtwagenchafeurs. Wat een zonde van de patat is, die zo slap als weet niet wat wordt, maar wel zeer verzadigend is kan ik zeggen.

3 gedachten over “Foto FAIL van DePers? :-)”

  1. @ Rose: Zo zie je maar, door mijn lage dyslectisch en autistisch IQ, kom ik niet tot zulke verbanden. Maar inderdaad, zo als je zegt.

    Wat die kapsalon betreft ben ik dan goed genept, het was eens en nooit meer. Bij mij zat de sla helemaal onder vochtig te wezen, echt een zonde en als baksteen op je maag.

  2. Ik had juist het gevoel dat de foto heel goed begrepen was: omdat café een Frans woord is, friet een Vlaams woord en kapsalon een typisch Nederlands (Rotterdams!) woord… Maar goed.

    (En de bodem van een kapsalon is niet van sla, als het goed is wordt de sla bovenop de kapsalon gelegd nádat de patat met kebab en kaas de oven in is geweest…)

Reacties zijn gesloten.