Transcendent Man

De trailer. De tijd dat de mensheid voor eeuwig zal voortleven in een idee of ideologie wat al eeuwig bestaat en is!!!


Via Troebelwater.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Transcendent Man”

  1. Ondanks dat ik Ray Kurzweil al jaren volg en zijn visionaire uitspraken lees, denk ik dat hij de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie overschat? Hij heeft gezegd dat anno 2050 de computers "bovenmenselijk" zijn geworden en dat het medisch mogelijk zou zijn om eeuwig en gezond te leven rond dat jaartal. Ach, ik kijk een visionair niet lelijk aan als hij/zij zich een eeuwtje vergist? Nanotechnologie gaat snel maar niet zó snel en wie wil er eeuwig leven?

  2. Deze film gebaseerd op het leven en denken van Ray Kurzweil ga ik echt zien. Zijn theorieën over de ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie komen steeds dichterbij met de huidige stand van denanotechnologie. Het is alleen jammer dat Ray Kirzweil er vanuit gaat dat het individu zichzelf dient te ontwikkelen met K.I. maar wat betekent dit voor het geheel (collectief, cultuur en sociale status). The future will tell us?

Maak mij blij en geef reactie :D