VARA vs Wilders (Tuigdorpen)

Hoe marginaal in de marge het ook is. ”Je kunt niet beweren dat iemand gelijk is aan Hitler en vervolgens volhouden dat hij toch niet uit de weggeruimd moet worden”. Het één beweren is het ander impliceren: therealshowstopper.wordpress.com
Beeldend zie je hoe deze maatschappij in een spagaat zit en nergens toe lijd. Zo al ik het zie zijn we nu al de waanzin voorbij en nu wachten op de climax die de boel weer tot nul, 0, ZERO!!! Brengt. Op naar de nieuwe zuiverende holocaust en bezinning van het menselijk bestaan! (Klik op de plaatjes) maar zo als de poll’s weergeven is ruim 70% van de mensen voor het isoleren van ongewenst gedrag.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “VARA vs Wilders (Tuigdorpen)”

  1. SHIT !

    Hij IS Vergeten ze Dóór de Knieen te Schieten.

    Máár DÀT doén pechthold Én jozias van aartsen DÁN Wel Dé uitvindérs Ván Dát Knieschot Èn "DÈ"Stadmariniérs aka áliás "DÈ" ""bijzondere opsporingsambtenááren" Dié Ons Wát Járen Térróriséerden.ÉN NÁ Èn MÈT Dé allochtónen Dé Búúrten saampjés Plát légden.

Maak mij blij en geef reactie :D