Goed voor klimaat slecht voor arme landen

biodiesel_300.jpgDat zat er aan te komen en eindelijk word nu het hard geroepen. Stop er mee ! We verschuiven gewoon het probleem aan mensen die het al moeilijk hebben, terwijl we niet eens aandacht besteden aan wel bijna 90% schonere oplossingen zo als dit & dat . Dus biobrandstoffen kunnen we ook wel vergeten : Als Europa zo graag biobrandstoffen wil, moet het ze maar zelf produceren”, zegt de Colombiaanse Tatiana Roa. „Nu worden echter bij ons boeren onteigend en regenwouden vernietigd, alleen maar om jullie problemen op te lossen. NRC.NL

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Goed voor klimaat slecht voor arme landen”

  1. Zo zie je maar hoe je bedonderd wordt. Laten we maar lekker gaan fietsen. een fietser rijdt immers ook op lucht. Iedere keer lucht happen om daarna wer verder te kunnen.

  2. Hellemaal mee eens, maar door de stijgende vraag naar biobrandstof zal dat met een sneller tempo gebeuren en zeker onder dwang voor de vaste hoge gesubsidieerde verdiensten en wat laatst in Mexico gebeurde is dat door grote vraag van Amerika naar mais voor biobrandstof de tortilla's en taco's met 30% in prijs stegen en het volk is daar weer de dupe van, het lijkt mijn niet de bedoeling dat voedsel teelt plaats moet maken voor biobrandstof. Maar dat is wel wat er gaat gebeuren.

Maak mij blij en geef reactie :D