Isabel Blanco

Medium en juriste Isabel Blanco is op zijn zacht gezegd boos. Heel erg boos op de site Paraproof van grenswetenschap.nl, omdat ze zo laag scoort met haar uitgekomen voorspellingen en ook omdat Paraproof de teksten van haar voorspellingen heeft gebruikt, iets met citaatrecht en copyright, je weet wel! Die wet uit de 19de eeuw.

Maar!!! Aangezien mevrouw Blanco een meesteres in de rechten (jurist) is, acht ik de kans groot dat we binnenkort een kortgedingetje hebben. Hier op grenswetenschap.nl kan je het hele verhaal lezen en doorklikken wat een goed psychologisch profiel oplevert van mevrouw Blanco: Paraproof levert woede op!
En hier onder enkele tweets van mevrouw Blanco die alles behalve blanco is. Het is in ieder geval weer een gevalletje vlam in de pan! šŸ˜†

[blackbirdpie id=”28112671479963648″]

[blackbirdpie id=”28151374092963840″]

9 gedachten over “Isabel Blanco”

 1. Ach ja de hele paranormale wereld spoort niet. Zoveel afgunst, haat en nijd het is gewoon niet normaal! En dan nog roepen mensen dat ze zuiver werken. De 1 wordt verkozen op tv dat ze het beste medium is omdat dit ergens op internet geschreven is en de ander geeft je rozen en namen waar je niks mee kan. Ik persoonlijk hou het meer op de mannelijke mediums deze zijn over het algemeen niet zweverig en straight to the point. Laatst een aantal keer een nieuwe aanwinst mogen aanschouwen op tv. Deze man heeft alles continu goed en kreeg een boodschap door over de vloerbedekking in een vrouw haar kamer. Hij is in mijn ogen een hele grote, misschien wel de allerbeste van ons land. Jammer dat deze man ook automatisch door het slijk wordt gehaald omdat hij voor de tv werkt. Hopelijk gaat hij inzien dat er veel mensen van hem houden en weg bij die tv oplichters.

 2. Sorry voor de verwijderde reacties, dit is te persoonlijk en te op de man of vrouw af! Bah!!!

  Nu snap ik pas dat door geloof en religie zo veel oorlogen en doden veroorzaakt als zo iets onbenullig zo veel vuiligheid naar boven brengt.

  Gaan jullie maar je allemaal schamen! šŸ˜‰

  Voor de rest geen reacties meer mogelijk op dit onderwerp.

 3. Volgens mij missen een paar mensen hier het echte verhaal, het gaat niet testen of getest worden het gaat hier om diefstal dat is net even iets anders.

  Ik kan me niet voorstellen dat mediums iets te verbergen hebben als hun voorspellingen ergens staan en je zelf mee kunt doen en mee kunt kijken.

  Paraproof is een lachertje, pacman spelletje dat die gasten zelf dagelijks bewerken

 4. als ze zo paranormaal is als ze verteld dat ze is ,hoeft ze toch niet zo veel moeite te doen de dingen te achterhalen .lijkt mij een gefrustreerde vrouw die last heeft van concurrentie en alles en iedereen aan de schandpaal wil nagelen onder het mom van pers vrijheid of zo iets namen noemen van mensen onder het mom van oeps heb ik niet gedaan .en dan is het raar dat ze straks overal met de nek aan gekeken wordt ,beter een zoektocht naar je innerlijke zelf doen en uit het zwarte gat kruipen misschien ziet ze dan het licht .wat een stumperd .

 5. Isabel Bl. heeft het over copyright. Volgens mij heeft ze last van koppiewrong. Leugens verspreiden en mensen zwart maken daar is ze goed in. Die paranoot heeft geen gave. Zij is ontmaskerd door para proof het recht zal zegevieren.

 6. Hoe kan een medium zonder enige belangenverstrengeling voorspellingen beoordelen?

  http://isabelblanco1.web-log.nl/blog/2011/01/page

  Hier met grote kop: haar vriend/collega van Olffen had over 2010 geen missers. Kijk eens op zijn scorebord op Paraproof.

  Ze kan ook niet anders dan dit te zeggen, want anders wordt Van Olffen boos (ze passen qua eigendunk wel bij elkaar). Er zijn mensen die ervan kunnen meepraten wat er gebeurt als je kritiek durft te hebben.

  En kijk eens op d'r eigen blog hoe ze zichzelf telkens weer een veer in d'r reet steekt als ze een beetje dicht in de buurt bij een voorspelling denkt te zitten.

  En hoe ze anderen afkraakt.

  En heeft echt elke voorspeller meegewerkt? Jan van der Heide bevoorbeeld plaatst zijn voorspellingen altijd eerst op zijn eigen site.

  Dus hoezo copyrights Blanco….

  Paraproof is een eerlijker initiatief om voorspellingen te beoordelen, of is mevrouw Blanco bang om door de mand te vallen, want dat ZAL gebeuren.

 7. Hey Mike,

  Leuke stukje echter, als je mijn twitters goed leest (dank voor het volgen, volg je eigen twitters ook) dan zie je de echte essentie van het verhaal en waar het om gaat.

  Het initiatief van Grenswetenschap, paraproof is een vergelijking maken van voorspelling door de jaren heen van verschillende paragnosten.

  Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, nu komt ie, alle voorspelling zijn van mij, zijn auteursrechtelijk van mij wat wil zeggen dat ik het copyright heb. Grenswetenschap mag wettelijk gezien hierdoor zonder mijn toestemming exact 200 woorden gebruiken van ALLE stukken op de site van hun.

  Ik ben in 2008 begonnen met het bijhouden van allerlei voorspellingen voor paranormaalblog en nu mijn eigen blog http://isabelblanco1.web-log.nl/blog/ waarbij de essentie lag in praktisch elke maand 1 update van de voorspellingen en aan het einde van het jaar per voorspeller het zogenaamde eindverslag, zeg maar hoe goed hebben ze het gedaan.

  Het is dus gewoon mijn project, grenswetenschap weet het maar is "vergeten" om mijn toestemming te vragen.

  Ik daarop contact gezocht met paraproof en dagenlang geprobeerd er met ze uit te komen echter het is niet wat je noemt een gewillig oor.

  Dat is de reden waarom ik op mijn eigen blog in ieder geval de echte kant van het verhaal heb gezet met JA het zijn MIJN stukken mijn COPYRIGHT en hoe het is gegaan verdiend geen schoonheidsprijs en ze hebben mijn toestemming niet om het te gebruiken.

  En laten we eerlijk zijn over de inhoud van hoe paraproof met voorspelling omgaat, het klopt van geen kant, voorspelling van meisjes, staan bij jongetjes etc, alles is "bewust" door elkaar gehaald waardoor de echte essentie van de voorspellingen compleet zoek is en dus ook de uitkomsten, in en in triest.

  Ik ben een groot voorstander van transparant, eerlijk en zuiver werken. Daarom is het ook niet meer dan terecht dat wanneer je voorspellingen plaatst de lezers ook laat zien HOE we het doen. En dat is dus mijn ding.

  Hoe het er nu aan toe gaat is een soort comedy train waarbij op het oog mensen ineens top off the bill zijn maar misschien in het echt wel hele slechte paragnosten zijn, en met alle Astro en Lijnen toestanden bedrieg je er mensen mee, je zet ze op het verkeerde been. We hebben in Nederland een heel serieus probleem met "kwakzalvers" mensen die zich paragnost noemen, bij lijnen werken etc met een zogenaamd diplomaatje bij een cursus gehaald die het echter niet kunnen…………….

  Daarom ben ik in 2008 al begonnen met alles op een rij te zetten, wie is echt goed en wie niet. We worden al genoeg belazerd en er wordt genoeg misbruik gemaakt van klanten……….. en paraproof werkt het weer in de hand, mensen komen juist weer bij de verkeerde mensen terecht.

  En dat is de reden dat ik fel heb uitgehaald tegen het gejatte project, het is en blijft mijn copyright en ik zal gewoon datgene doen wat ik vanaf 2008 heb gedaan, update na update, transparant inzichtelijk voor alle lezers zodat ze ECHT kunnen lezen wie wat heeft gezegd.

  Succes me je site, ik lees em graag.

  Groetjes,

  Isabel Blanco

Reacties zijn gesloten.