Het laatste Twitternieuws over de brand in #Moerdijk

Grote explosies en giftige stoffen bij brand Moerdijk

NRC Handelsblad – ‎Op een industrieterrein in het Brabantse Moerdijk (Maps) woedt sinds half drie vanmiddag een zeer grote brand, met steekvlammen van veertig meter hoog. Daarbij zijn giftige, bijtende stoffen vrijgekomen. Er klinken regelmatig enorme explosies.

[blackbirdpie id=”22700332861624320″]Giftige stoffen vrijgekomen bij zeer grote brand Moerdijk

Blik op Nieuws – ‎Moerdijk – Bij het chemiebedrijf Chemie-Pack op het industrieterrein Moerdijk in Noord-Brabant is woensdagmiddag rond 14.27 uur een zeer grote brand

Hoogste alarmfase door megabrand Moerdijk de Volkskrant Explosies chemisch bedrijf Moerdijk RTL Nieuws.nl

NRC Handelsblad – ‎Op een industrieterrein in het Brabantse Moerdijk (Maps) woedt sinds half drie vanmiddag een zeer grote brand, met steekvlammen van veertig meter hoog.

Grote brand Moerdijk: rook R”dam Rotterdamnieuws.nl Grote ontploffingen Moerdijk Trouw

De Telegraaf – ‎RIJSWIJK – Twitteraars versturen sinds woensdagmiddag zeer massaal berichtjes over de grote brand in Moerdijk. Veel tweets gaan over de explosies,
AD.nl – ‎DEN HAAG – Twee brandweerwagens van de bedrijfsbrandweer van Shell verlenen assistentie bij de brand op een industrieterrein in Moerdijk.

Scheepvaart Hollandsch Diep stilgelegd

De Telegraaf – ‎MOERDIJK – Op last van de hulpdiensten is het scheepvaartverkeer op het Hollandsch Diep woensdagmiddag stilgelegd. Dit in verband met de grote brand die

Zware ontploffingen bij inferno Moerdijk

Trouw – (Novum) – De brand op een industrieterrein in Moerdijk wordt steeds heviger. Op livebeelden van RTL 7 waren kort na elkaar drie enorme ontploffingen te zien

‘Chemicaliën Moerdijk giftig en bijtend’

PZC – ‎MOERDIJK (ANP) – De chemicaliën die in het bedrijf in Moerdijk worden verwerkt, zijn giftig, bijtend en brandbaar. Dat meldde de politie woensdag.

Brand Moerdijk: van minuut tot minuut

NOS.nl – ‎In Moerdijk staat een verpakkingsbedrijf voor chemicaliën in brand sinds ongeveer kwart over twee vanmiddag. De vlammen kwamen tot veertig meter hoog.

Informatiesite en nummer niet bereikbaar

de Volkskrant – MOERDIJK – De website crisis.nl, die vanwege de grote brand in Moerdijk de lucht is ingegaan, is woensdagavond sinds enige tijd niet op te roepen.

Omroep Brabant rampenzender Eindhovens Dagblad