Kim Holland doet een Kerstgroet aan jouw

Dat klink in ieder geval een stuk smakelijker dan deze Koninklijke kersttoespraak van Koningin Beatrix. Gewoon zonder pretenties, als jij de gelukkiger bent krijg je iets lekkers. En als je geil genoeg bent is Kim Holland ook goed genoeg. Geen stijl??? DOEN HE!


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Kim Holland doet een Kerstgroet aan jouw”

 1. @SirCumSized: Dat is eenmaal de eigenschappen die sommige vrouwen bij je kunnen oproepen. Veel vragen om uiteindelijk nog niet weten waar het over ging en waarom je het gedaan hebt. Maar je hebt niets gemist en weet nog steeds niet van ik moet ''doen he!''

  Had het beter helemaal moet missen, maar dan toch fijne feestdagen SirCumSized 😉

 2. Na het zien van deze kerstboodschap blijf ik zitten met een heleboel vragen?

  1) Waarom staat die fles Moët zo pontificaal op de voorgrond? Is dat chiq in de "Tokkie-stijl"?

  2) Zou je niet ontzettend moe worden van een vrouw die

  zegt dat ze ALTIJD geil is?

  3) Waarom beweegt haar hoofd zich altijd van links naar rechts, is dat een manier om te laten zien dat ze een "losbol" is?

  Door al die vragen heb ik niet meer naar haar tekst geluisterd, heb ik nu wat gemist?! 😉

Maak mij blij en geef reactie :D