De 2010 Kersttoespraak van koningin Beatrix

Bij minuut 6: Het is niet nodig elkaar te overtuigen om elkaar te verdragen. Dát is de basis van wederzijds respect’‘ WTF!!! Hoor ik dit goed, of ben ik het verband kwijt? ??? (Hier de hele tekst van de Kersttoespraak)

Maar voor de rest zijn het makkelijke uitgesproken en afgewogen woorden als je lekker boven een troon staat, kilometer ver van de bevolking en het ware leven op straat. Met elkaar leven zal nog gaan, maar als je door die zelfde overheid waar je een helemaal scheel aan betaald voor wanstaltig onverantwoordelijk beleid die al je geld verkwanseld, in rook laat op gaan en nog eens getraineerd en kapot geprocedeerd word op kosten van je eigen belasting geld! Dan is mijn verdraagzaamheid en bemoediging ver te zoeken.
En fuck of met die eeuwige tweede wereld oorlog, Nederland voert nog steeds oorlog, vraag het maar aan die dappere gesterkte en saamhorige Marco Kroon. (Koningshuis aandeelhouder van de Nederlandsche cocaine fabriek?) en wat nog meer.
Ja ja! Verdraagzaamheid, zorgvuldigheid en hulpvaardigheid aan mijn reet! als je maar voor de rest je bek houd zeker!? Als je je nek uitsteekt en de waarheid kenbaar maakt van onethisch handelen van die zelfde overheden en bedrijven (WikiLeaks en klokkenluiders) dan gaat je nek zonder pardon er af!

Mooie woorden zonder inhoud zo lang overheden, regering, banken en politiek maar blijven liegen en alle normen en waarden aan hun reet lappen. Mooie kerstgedachte weer he!? De bevolking weer eens met het wijzend vingertje aanspreken terwijl overheden die zelfde bevolking diep in hun reet naaien met al die leugens en nog eens zo maar mee weg komen. Bedankt hoor! De grote zwendel kan gewoon doorgaan, welterusten allen!

FotoFuck van de enige www.thewestistheverybest.punt.nl (Klik op het plaatje)


5 gedachten over “De 2010 Kersttoespraak van koningin Beatrix”

 1. .Zoals verwacht zit de verandering erbij om president voor het leven te zijn.De man heeft het verloren reform bijna in zijn geheel al geniepig doorgedrukt.Momenteel is de meerderheid van het AN Assemblee Nationaal chavista en het zal moeilijk zijn om dit tegen te houden.Veel meer nieuws is er momenteel niet over maar dit zal gerust wel komen.Wel het gebruikelijke dat het een wens is van Chavez en dat hij politiek a-sociaal is. Hiermee bewijzende dat het een dictator is.Maar de man had nog veel meer te zeggen.

 2. @Renesmurf: Mee eens zijn??? Dat ben ik helemaal niet en het maak me juist kwader dan ik het al was op die hele poppenkast. Kom op zeg! Steeds het volk de schuld geven, laten we eens kijken naar het handelen van corporaties als Shell waar zijn hoofd aandeelhouder is en overheden en politiek die de visie heeft die niet langer is dan hun neus en de bevolking overlevert aan de marktwerking en een Europese Unie waar je totaal geen vat meer op heb.

  @SirCumSized: Dat is een goeie: ''strijdbare barmhartigheid'' 🙂

 3. En deze was ook leuk en gevat; "Niet het vreemd zijn maakt de ander agressief maar agressiviteit maakt de ander tot vreemde". Ik ken nog wel 12 Somaliërs die wij barmhartigheid en onderdak hebben gegeven maar die op één of andere manier ons niet meer lief vinden en een aanslag op ons willen plegen? Zullen we hen "de bereidheid geven onbaatzuchtig hulp te bieden, en er te zijn voor deze onbekenden, hen te steunen in wanhoop en pijn?"

  Nee, te veel incidenten zorgen ervoor dat mijn barmhartigheid verandert in strijdbaarheid, beste Koningin? En daar kan een "Ivoren Toren Speech" niets aan veranderen…..

 4. Die toespraken zijn inwisselbaar.

  Elk jaar hetzelfde onbegrijpelijke praatje.

  En je kan niet anders dan het er wel een beetje mee eens zijn.

Reacties zijn gesloten.