Erwin Kroll de slechtste weerman van 2010

Erwin Kroll over de witte kerst. Waar de fuck blijft deze witte kerst??? Wat een afschuwelijk griezel die altijd zo zijn best doet om mooi weer te voorspellen en regen, onweer en mist probeert weg te voorspellen met de gedachte dat mensen daar niet van zouden kunnen houden.
Erwin Kroll doe eens normaal en voorspel wat er kom zonder je eigen mening daar aan te plakken. Ik ben gek op regen, onweer, hagel, sneeuw, mist en miezel!

www.thewestistheverybest.punt.nl heeft weer zijn best gedaan (Klik op het plaatje)

4 gedachten over “Erwin Kroll de slechtste weerman van 2010”

  1. @Renesmurf: Zo als jij het zegt heb je natuurlijk helemaal gelijk, maar!!! Die gezichtsuitdrukking die hij maakt als een regenfront aankomt en dan nog eens een bijna diepe buiging van nederigheid met een gepijnigde blik aankondigen dat het flink gaan regenen. En dat is niet eens het ergste! Hij probeert dan dat bericht een beetje goed te maken, minder erg door tussendoor zonneschijn te beloven die er niet komt en de buien in hevigheid en langdurigheid af te zwakken. Waardoor het weerbericht niet meer overeenkomt met de werkelijke verwachting. Kom op! Het is wel de NOS waar hij het weer voor voorspeld, geen SBS6!

  2. Een weblogger die er op tegen is als iemand een mening heeft. Hoe bizar.

    Laat hem lekker zijn werk doen, en als hij dat leuk vindt mag hij dat best kenbaar maken!

    Hij is ook een mens, en elk mens die werkt mag plezier hebben in zijn werk.

  3. @madbello Er is er maar 1 die die titel verdiend en dat is Piet paulusma. Zijn zeldzaam stompzinnige optredens zijn als noodweer#keeropkeer

Reacties zijn gesloten.