Joden vormden voor 2de wereldoorlog grootse criminele groep die in gevangenissen oververtegenwoordigd was

‘Ik héb hem niet tegengehouden. Dat is al treurig genoeg.’

Dit citaat hier onder is een reactie van Sylvain Ephimenco op de uitspraak van PvdA-leider Job Cohen: Job Cohen vindt dat moslims in Nederland worden buitengesloten zoals de Joden rond het begin van de Tweede Wereldoorlog. Dat zegt hij in het winternummer van Vrij Nederland.

De joden, vooral jongeren, waren voor de oorlog verantwoordelijk voor het stelselmatig verjagen van homo’s en lesbo’s uit hun wijken. Ze terroriseerden hele buurten en vielen niet-joodse vrouwen lastig. Op hun steppen, de voorlopers van scooters, maakten ze Mokum onveilig en vielen winkels aan. Sommigen van hen werden af en toe gearresteerd omdat ze terroristische aanslagen beraamden of een dramaturg de keel hadden doorgesneden. Joden vormden toen ook de grootse criminele groep die in gevangenissen oververtegenwoordigd was. trouw.nl

Tja! Wat moeten wij hier van vinden? Het spel word vuil gespeeld maar dat kan Job Cohen niet, het slaat geen kant of wal, zelfs het CIDI keurt deze uitspraak af. Je moet er toch niet aan denken dat het joods leed vergeleken word met die van Islamieten in het westen. Ik heb gewoon met Job Cohen te doen, hij is in een politieke val gelopen en zijn gouden baantje weggegeven om dubbel en dwars in ongenade te raken en zo meteen helemaal afgeschreven te worden. Triest! Het is het enige wat ik kan verzinnen.

4 gedachten over “Joden vormden voor 2de wereldoorlog grootse criminele groep die in gevangenissen oververtegenwoordigd was”

 1. Dat de media voortdurend veel aandacht schenken aan de criminaliteit is alom bekend. Veel ernstiger is de (financiele) criminaliteit van joden. Zij ondermijnen veel grootschaliger de gehele samenleving en geen haan die er naar kraait.

 2. Met joden Moet Je Nou Nét Niet té doen Hébben.

  Je Kunt een jood geen eens herkennen , anders Hád Je GEweten dat dé Amsterdamse Crechezaak Geheel en Al een joods Kindermisbruikersbedrijf Was én IS.

  robert m én directeur drent , Alles JOODS.

  Kunt Beter te Doen Hebben Met Die Ukkies , Die Hebben Dé Nachtmerries.

  Én joden Grootste Criminele groep , JÀ ZÈKÈR , Dát IS hun cultuur Ook , parasieren Óp Slachtoffer Óf host Volken Al Millenia Die van Origine Ván asiatische Mensen eters afstammende huichelaars en parasieten , zo als job cohen Die Heel Goéd Wéét Hoé het met Die Creches zit Àls jarenlange hoofd organisator ván Zulke smeerlapperijen.

  Èn Wat te Denken Van het verzwijgen Van 3 Miljoen Aangiften Wegens oorlogsmisdaden GEDÀÀN Door Nederlanders TÈGEN JODEN ?

  Dat wordt door hen met Misbruik van hun macht in de wetgevingen en overheden al 65 jaar verzwegen.

  Geheel de oorlogsgeschiedenis IS Geheel ANDERS Dan zij al 65 jaar voor spiegelen met hun mediamonopolies.

  Cohen is en Was Één Der hoofdbendeleden in de organisatie

  Der jaarlijkse MASSA Kinder Misbruiken op de schoolreisjes!!!

 3. Dat de joden voor de laatste wereldoorlog geen scooters ter beschikking hadden en niet een enkele lesbo-stel uit de buurt blaften wil niet zeggen dat ze niet een heleboel andere zaken werd verweten.

  Die zaken die dan aan joden opvielen verwerden al gauw tot een vooroordeel. Van joden werd wel degelijk gezegd dat je ze niet met je vrouw kon vertrouwen en dat ze altijd probeerden een eenzijdig-voordelig handeltje met je probeerden te drijven. Dat gebeurt overigens nog steeds. Die vooroordelen werden vervolgens op de gehele bevolkingsgroep toegepast.

  Het bekendste verzet toen de joden als geheel volk werden gedeporteerd was dat ook geen opstand of een massale sabotage-actie maar een staking: de februaristaking.

  Zo doet men dat in een calvinistisch land: men spreekt er schande van, verzet zich zo passief mogelijk, wast de handen schoon en gaat over tot de orde van de dag.

  Job Cohen's stijl van politiek bedrijven is even uit de mode. Dat ligt niet aan Job Cohen, maar het snelle verlies van beschaving welke ons land getroffen heeft. Je kunt vinden dat hij er wel eens harder aan mag trekken.

  Het sarcasme in de laatste alinea is echter meer dan misplaatst. Ik zou me de ogen uit de kop schamen als ik dergelijke kopij bij de Trouw aan moest leveren. De Islamieten hebben Theo van Gogh niet vermoord. Wat een lage insinuatie!

  Je kunt vinden dat iedere joodse PvdAer een heroinehoerenlopende huis-, tuin- en keukendokter is,

  maar dat kun je Cohen toch echt niet verwijten.

  Als Ephimenco werkelijk een stoere column wil schrijven zet hij dat er bij. Vele van die 'stukjesschrijvers' hebben een platencollectie die maar één grijsgedraaid exemplaar kent: 'de moslims hebben Theo van Gogh vermoord terwijl die niks dee'.

Reacties zijn gesloten.