Voor 2015 valt het financieel systeem: Willem Middelkoop en Sylvester Eijffinger in RTLZ

Voor 2015 valt het financieel systeem. Willem Middelkoop en Sylvester Eijffinger in RTLZ, over de uitspraak van Robert Zoellick, de president van de Wereldbank die onlangs pleitte voor invoering van de gouden standaard en andere interessante zaken: Uitzending RTLZ

11 gedachten over “Voor 2015 valt het financieel systeem: Willem Middelkoop en Sylvester Eijffinger in RTLZ”

 1. AHHaah..dé jehovahetuigen ook in de banken getrokken?

  Wél mooi ,die stellen hun voorspellingen elke tien jaar bij!

  @MB , We Leven op de pof omdat ze ons van generatie op generatie arm houden mét ontwaardende wetgevingen en banksystemen.

  Waar zie je ergens nog een verworvenheid van al die booms en mooie vondsten?

  Alles wég geroofd em naar de buitenlanden getransporteert!

  Is alles áf geroomd door criminele wetgevers en hun duveltoejagers.

  Struikel een maal in je bestaan , nog meestal geen eens je eigen schuld ook, maar kapot gemaakt en úit gevreten,en zie wat er blijft van al je werk en inspanningen,én van hun té dure zure beloften en loze praatjes , dan zie je snel hun andere billen.

 2. AHHaah..dé jehovahetuigen ook in de banken getrokken?

  Wél mooi ,die stellen hun voorspellingen elke tien jaar bij!

 3. @SirCumSized: Dat is zeker dat er wat moet veranderen, we kopen namelijk op de pof, maar dat terzijde. Als je een gewetensvol en eerlijk geldsysteem wilt invoeren, toen het even zo was. Gaat dit voor heel veel mensen (iedereen) heel veel pijn doen in de portemonnee. Niet ondenkbaar dat mensen dan echt in opstand komen 🙂 Kom niet aan hun geld!

 4. Tja, als je goed naar beide heren luistert hoor je de volgende passages; "geen vertrouwen in het huidige monetaire systeem" en "een onafhankelijke centrale bank" in plaats van een bank die gewoon uitvoert wat de landelijk politiek hen voorschrijft.

  De FED kan dollars blijven bijdrukken wat ze willen maar als er achter die dollars geen economische garanties staan is dit gewoon de zoveelste zeepbel om het huidige monetaire systeem kunstmatig in leven te houden? Er zal dus wel iets moeten veranderen binnen het huidige financiële stelsel in de wereld?

Reacties zijn gesloten.