Chinees hotel van 15 verdiepingen in 6 dagen gebouwd (Time lapse video)

Kijk eens hier hoe de Chinezen hier een poepje laten ruiken aan de Amerikanen met hun Ark-project. Om te laten zien wat hun productiviteit is. Laat deze chinezen een jaartje in Nederland komen en we zijn gelijk verlost van alle woningnood en zwevers die op straat slapen.
En denk niet dat dit kankerzooi is wat ze hebben afgeleverd. Het voldoen aan alle laatste duurzaamheid normen. Het kan aardbevingen tot 9 op de schaal van Richter weerstaan. De lucht binnen is schoner dan die van buiten, opgebouwd uit geluiddichte, thermisch geïsoleerde structuur en alle led verlichtingen in het gebouw verbruiken maar net 7 liter olie per jaar aan stroom.


9 gedachten over “Chinees hotel van 15 verdiepingen in 6 dagen gebouwd (Time lapse video)”

   1. @MichaelMinneboo Het kan aardbevingen tot 9 op de schaal van Richter weerstaan, dus dat zal niet snel gebeuren. *cijfer fraude* 🙂

    1. @madbello Het verbaast me meer dat die gasten een pand zo snel uit de grond stampen en dat het hier eeuwen duurt

     1. @MichaelMinneboo Dat verbaast mijn ook wel. Wel allemaal prefab en wat een logistiek. Als de mens maar echt wil dan lukt het ook wel.

      1. @madbello Misschien moeten we een paar Chineze Bouwvakkers importeren in plaats van Polen 🙂

       1. @MichaelMinneboo moeten dat wel 1000de ambtenaren omgekocht worden om alle vergunningen te tekenen en 1000 milieuactivisten afgeschoten 🙂

Reacties zijn gesloten.