Chinees hotel van 15 verdiepingen in 6 dagen gebouwd (Time lapse video)

Kijk eens hier hoe de Chinezen hier een poepje laten ruiken aan de Amerikanen met hun Ark-project. Om te laten zien wat hun productiviteit is. Laat deze chinezen een jaartje in Nederland komen en we zijn gelijk verlost van alle woningnood en zwevers die op straat slapen.
En denk niet dat dit kankerzooi is wat ze hebben afgeleverd. Het voldoen aan alle laatste duurzaamheid normen. Het kan aardbevingen tot 9 op de schaal van Richter weerstaan. De lucht binnen is schoner dan die van buiten, opgebouwd uit geluiddichte, thermisch geïsoleerde structuur en alle led verlichtingen in het gebouw verbruiken maar net 7 liter olie per jaar aan stroom.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Chinees hotel van 15 verdiepingen in 6 dagen gebouwd (Time lapse video)”

Maak mij blij en geef reactie :D