Onbeperkt naar de bioscoop

Ik heb mijn jongensdroom laten uitkomen. Wie droomt er niet van om onbeperkt naar de bioscoop te gaan en de hele wereld van fantasie en science fiction aan je voorbij te laten gaan. Voor 18 euro per maand kan je zo wat alle Pathe bioscopen in Nederland bezoeken en dat zonder beperkingen. Je moet wel een paar euro extra neer tellen voor 3D films: pathe.nl/unlimited

En vergeet niet om je Pathé mobiele app te downloaden voor je mobiel. Hartstikke handig voor je precies wil weten wanneer en waar je favoriete film te zien zijn. Zo wel voor Android en iPhone.


Ik heb een paar dagen vrij, dus na een paar uur had ik deze kaart hellemaal uit zijn kosten en na twee dagen 3 films gezien. Dus had me voorgenomen om maar niet gelijk de aller besten te nemen, dus mijn eerste film was Tirza, echt weer een deprimerende NL film van een zieke vader die haar neukende dochter en vriend afslacht.
Om die triestheid en treurigheid van het bestaan weg te spoelen ben ik de Sint gaan kijken. Kommer en kwijl 🙂 Bijna een zombie film van Nederlandse bodem, wel lachen maar ook niet meer.
The Social Netwerk was zeker de moeite waard. Het verhaal achter Facebook en zeker geen slecht verhaal en goed verfilmd.

2 gedachten over “Onbeperkt naar de bioscoop”

Reacties zijn gesloten.