I LOVE Subsidies en Linkse Hobbys

Een nieuwe actie van de linkse kerk. Je verzint het niet! Wie durft in Godsnaam met zo’n t-shirt te gaan lopen en dat in tijden van crisis. Ja ja! Zelfs een hele site er aan gewijd: ilovelinksehobbies.nl ten kosten van de belasting betaler om lekker Sinterklaas te spelen tegen kansloze die hun eigen brood niet kunnen verdienen.

Met een opvallend t-shirt kun jij bijdragen aan opinievorming tegen het kaalplukken (van de belastingbetaler???). Bovendien draag je bij aan het behoud van bovengenoemde culturele instanties. En je hebt er natuurlijk een mooi en origineel (???) t-shirt bij voor als je voor LUL wil lopen. Info

Anders kan je altijd deze nog mooiere t-shirt kopen in de madbello-shop om juist de rechtse hobby te steunen, iets durder maar dan heb je ook wat!  😆

5 gedachten over “I LOVE Subsidies en Linkse Hobbys”

 1. @kakaphony : Bedankt voor je leuke reactie 😉

  Subsidies worden betaald van belasting geld en dat van die bankiers is idd een fraude van een andere orde die elk vorstelling vermogen te boven gaat.

  Zie niets verkeerds aan Sinterklaas en Godsnaam blijft voor mijn een grootheid in zijn waanzin.

  Een vergeet niet dat deze post getagd is onder Humor en onzin, maar dat zie je pas onder het item en boven de reacties, ergens tussen in.

 2. Beste madbello, volgens mij ben je danig in de war. Belastingbetalers kaalplukken was en is een rechtse hobby, vraag dat maar aan onze topbankiers die ieder jaar opnieuw hun miljoenenbonusje cashen, crisis of geen crisis. Verder weet ik niet hoe je Sinterklaas speelt tégen iemand en wordt godsnaam in Nederland Zonder Hoofdletter Gee Gespeld.

  PS

  -> "voor als je voor LUL wil lopen"

  als een volwassen man zijn haar kan platinablonderen zonder openlijk uitgelachen te worden , kan zo'n shirtje er ook wel vanaf, toch?

   1. @theohoving het ergste is als je dat t-shirt koopt, zelf het % invult wat aan het goededoel gaat en hoe veel in zijn eigen zak 🙂

Reacties zijn gesloten.