Het Mildred Roethof bashen is begonnen

Het heeft even geduurd maar nu is de bom echt gebarsten. Dankzij Geenstijl weer helemaal op de hoogte en het was al zo stil na de uitzending van De Wereld Draait Door van afgelopen 4 november, waar Matthijs van Nieuwkerk weer eens het gesprek niet onder de duim kon houden als het wat te moeilijk word. Om het verhaal kort te houden, de meisjes zijn boos op Mildred Roethof en een paar insiders en vooral jongerenwerkster Viera aka MiSSV komen voor die meisjes op.
Mildred Roethof is een documentair maakster die de docu heeft gemaakt: ”Rauw en Puur” voor de NPS. Over Tienermeisjes (Gangster chickies) die alles doen wat God verboden heeft, maar haar werkwijze is niet hellemaal zuiver. Volgens de meisjes had Mildred Roethof het alleen maar over seks en niet zo als beloofd over rappen, muziek en dansen. En daarom het beklaagt hier onder. Voor de rest hier onder de gewraakte uitzending van DWDD van 4 novenber en natuurlijk de docu Rauw en Puur:


Mildred Roethof in De Wereld Draait Door van 4 novemberDe docu: Rauw en Puur over Gangster chickies

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Het Mildred Roethof bashen is begonnen”

Maak mij blij en geef reactie :D