Baarmoederhalskanker uitgesteld ???

Vaccinatiecampagne ? Waar zijn we hier mee bezig !? Voor zo ver ik weet kan je gewoon vrijwillig naar de huisarts om zo’n prik te halen voor zo ver je dat nodig zou hebben.
Alleen het woord ”Vaccinatiecampagne” krijg ik de kriebels van, of een mens niet verstandig genoeg is om zelf te beslissen om zichzelf te laten inenten, maar bij de weg !
Wat ik nog leuker vond was bij dit artikel in De Pers.nl : ”Inenting baarmoederhalskanker uitgesteld” je 6 gerelateerde artikels krijgt die bij het onderwerp horen en de keuze is uiterst curieus :

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Baarmoederhalskanker uitgesteld ???”

  1. persoonlijk ben ik er ook niet zo'n voorstander van, ik krijg hier weer zo'n aanval van de medische maffia gevoel bij … maar iedereen is daar vrij in … ♥

Maak mij blij en geef reactie :D