Rookverbod op Terras

ab-klink.jpgMinister Ab Klink. Voor mijn mag je werkelijk hellemaal in de stront zakken. Wat ben je toch een ongelofelijke lul. Wat denk je wel dat je bent ??? Rookverbod op terras ? Na Balkenende ben jij de volgende nul en dubbel lul en natuurlijk weer die betutteling van uit het CDA. Dit is geen betutteling meer, maar eerder zo iets als joden vervolging. Ab Klink ! weet je wat je moet doen ? Lekker je zelf in een kerk opsluiten en tot je zaligheid tot het einde der tijden je hellemaal afrukken LuL ! Kanker lekker op tot in de kerkers van het Vaticaan. R.I.P. Ab Klink. Brabants Dagblad

10 gedachten over “Rookverbod op Terras”

 1. Dat idee is echt te zot, ik had het er gisteren ook al over. Dat soort gasten hebben geen leven. of je nu op het terras een peuk rookt of dat je uitlaatgassen inademt, ik zie het verschil echt niet. Nou ja ? gewoon tabaksrook lijkt me dan prettiger dan die uitlaatgassen, en die tabaksrook gaat nog eens omhoog ook

 2. Als het zo doorgaat zullen ze heel wat accijns gaan missen met al die mensen die nergens meer kunnen roken ????. Maar dat zullen ze al hebben ingecalculeerd in 5 andere dingen. (WE ZIJN WEER DE LUL…LANG LEVE NEDERLAND ) kOM MAAR OP MET DIE LOTTO KNALLER DAN BEN IK PLEITE..)

 3. Hahaaaa, Mike, gaat het nog? Tjongejonge, klare taal hier, zo dan!

  Nog even en we moeten betalen voor de zuurstof die we inademen, niet? dan een boete…

  Het rookverbod niet alleen op het terras, maar ook op het strand las ik afgelopen week.

  "Voor de rokers onder ons, de gele ster, voorzien van naam en nummer is gratis af te halen binnen 4 weken, na deze periode volgt een boete van 250 euro!"

 4. En bedankt Ab, ben ik weer chagrijnig nou moet ik om enigzins ontspannen mijn nest in te gaan een anti CDA-log gaan maken.

 5. Ik rook zelf helemaal niet, maar als mensen lekker willen roken moeten ze dat toch zelf weten. Die junken geven ze toch ook methadon en dan mag wel. Flikker op met dat gezeik Wou dat ze zich net zo druk maakte over die arme ouwe mensjes in het bejaarde/verzorgings tehuis. Die daar liggen weg te stinken in hun eigen kak en pis. Die ouwetjes hebben wel gezorgt dat na WOII alles weer werd opgebouwd en wat doen die strontzakken? Lekker alles net zo hard weer afbreken.

  Ik hoop niet veel maar ik hoop echt dat die mensen van de regering later nog erger wegrotten in hun eigen ontlasting dan die ouwe mensjes nu doen. Oh ja geld voor het buitenland is er altijd wel. Lekker mooi weer spelen in het buitenland kunnen ze wel vuile tyfus honden.

  Zo dat lucht op. Sorry

Reacties zijn gesloten.