Niet alleen Nederland, de hele wereld is vol!

Pim Fortuyn mocht in 2002 van zijn partij Leefbaar Nederland niet meer zeggen ‘Nederland is vol‘. Dat de wereld wel eens vol zou kunnen zijn, is internationaal net zo’n taboe. Wie niet geboren wordt, verbruikt niets en vervuilt niets. Ongeborenen zijn het milieuvriendelijkst: noorderlicht.vpro.nl

3 gedachten over “Niet alleen Nederland, de hele wereld is vol!”

 1. Wacht eens effe; dus als ik dit artikel goed lees kan een land een oorlog ontketenen met als excuus dat men aan het milieu denkt en men eigenlijk als doel heeft de bevolkingsgroei af te remmen om zodoende een enorme reductie in uitstoot van broeikassen te realiseren?

  Het is weer eens een andere reden om de wapenen te pakken dan bijvoorbeeld vermeende massavernietigingswapens?

 2. Nee Hoor … Milieuvervuiling Gaat Niét pér Persoon …Máár Pér ÈLKE Euro …Dollar …Roebel …Yen etc.

  Dus de rijken en rijksten Zijn Dé Vernietigers Van de Planeet …de deurwaarders en de overheden in dienst van industrie en zorgen maar.

  Tóch Niet Ik Die uit Angst Voor de nutsbedrijven Van Die Milieuvervuilende rijken in een Wollen Trui Door Huis Sluipt … Zó Als Mijn Ouders Dát Òók Al Déden ?

  Van Die overbevolking Moet Je Maar Niet Zo Veel aantrekken …in 1880 liepen ze al over overbevolkingen te zeuren …dat maakt het moorden en oorlogen … Hét Niét Zién Ván chronische massa moorden Namelijk gemakkelijker …zó láng Jij niet aan de beurt bent.

  Èn Nét Als Nú Waren Hét Toén Ook al Dé zélfde Genocideplegende plunderaars .

  Dé Énig Verantwoordelijken Vóór ALLE Milieuvervuiling Ook , Want zij brachten industrie en slavernij …Zónder Schúld!

Reacties zijn gesloten.