Kopstoot van de Dag: Marcial Hernandez (PVV)

De Kopstoot van de Dag: Marcial Hernandez (PVV). Welkom in het nieuwe politieke spectrum 2.0: ”Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat.” Aangifte tegen PVV’er Hernandez om kopstoot en  PVV’er Hernandez lokte ruzie zelf uit

Update: Het OM heeft beelden van ruzie PVV’er Hernandez

9 gedachten over “Kopstoot van de Dag: Marcial Hernandez (PVV)”

 1. Wordt het niet eens tijd dat die hele zooi inclusief de gedoogde pedofielenpartij CDA en hufterclub VVD in hun knie geschoten wordt? Dat stelt Wilders toch voor bij moslims die Nederland laten verWilderen!

 2. Harry,

  je hebt volledig gelijk dat ik een beetje doorgeslagen ben maar als je ziet dan zijn er altijd twee kanten aan een verhaal waarbij ik wil zeggen dat extremisme,links of rechtsom, niks uitmaakt de zwakkeren in de maatschappij betalen de rekening en die of ze nu zwart geel groen wit of wat voor kleur zijn dienen geholpen te worden.

  Daar werken we toch allen voor en niet voor die extremen?

 3. Wat zijn jullie toch een stelletje ignorante ashholes (enggels mag?) De grootste crimineel op aarde is Stalin, 88 miljoen doden door zijn politiek gevolgd door Hitler 33 miljoen doden door zijn politiek om links en rechts? Ga in vredesnaam kijken wat er is gebeurd in het verleden. Laten we samen en dat bedoeld de PVV !!!! Als je kijkt dan wordt er vanuit de het sociale gebeuren zoals ouderen en meer politie alleen maar verbeteringen aangebracht. Als je naar het vreeemdelingen beleid kijkt is het voor elke normaal denkent mens normaal dat wat mijn en alle ouders na de oorlog voor elkaar hebben gekregen door leeglopers worden opgevreten en daar bedoel ik illegalen en vreemdelingen mee die hier voor de sociale uitkeringen zitten en niet de hardwerkende medelanders mee.

 4. Het was een makkie

  Ik heb eerst geoefend met mijn katter Bonkie.

 5. Dat kan helemaal niet gebeurd zijn want de vermeende kopstoot zou gegeven zijn in Café Berger aan het Plein en daar komen alleen maar brallende kakkers en die geven geen kopstoot? 😉

 6. ˆˆ Ja beste mensen, van terpentine inademen krijg je hersenschade!

 7. Bevreemdend…Die Kerel Ziet er Veel te Lief uit!

  En Al Die Andere partijen Zijn vullis Met bewijzen er Van Die Decennia Rijken!

  Een opzetje Dat Me Doet Denken aan het opzetje tegen Hero Brinkman in Die bar!

  Doet Me Denken aan het opzetje tegen Geert Wilders met Die twee zogenaamde getuigen Die Hem iets zouden hebben horen zeggen!

  Doet Me Denken aan het Misbruik Dat ze Van de rechtsstaat maken om een Partij te knakken!

  Doet Me Denken aan de opzetjes tegen Jan Maat , Tot en Mét Hem met aidsnaalden steken en Hem en Een Collega een bomexplosie aan doen !

  Doet Me an de Dood Van van Traa Denken!

  Aan de Dood van Pim Fortuyn!

  Aan ruud lubbers en zijn prive gladio!

  Aan de Dood Van van Gogh om het antiterrorismebeleid te kunnen vestigen!

  Doet Me Denken aan lieden als cohen , pechthold , leon de winter , aboutaleb , Die hand en span van orgs als de jdl en de afa gebruiken !
  http://www.u-r-next.com/ZionistTerror.htm

  Doet Me Denken aan de slooppartij tegen Boer Koekoek en Geheel De Vrije Boerenstand!

  En in Al Die Gevallen waren de msm vodjes en tv vol op in de weer Ze te besmeuren , een grootscheepse meineed en monopolie is Daar Wel in te Zien!

  De gevestigde partijen en leden er Van Hébben zich Wél bewézen Dacht Ik Zó!

  De rekeningen en de Schade is binnen !

  Ik Zie Het er Nog Van Komen Dat Die Gewapenderhand uit hun te Dure posities Gezet Moeten Worden?

Reacties zijn gesloten.