Jort Kelder vs. Pieter Storms (TV moment van het jaar)

Eindelijk de eerste aflevering van het seizoen dat een beetje knalt. En zelfs back-stage werd Jort Kelder onder handen genomen door Pieter Storm. Drie tikjes op zijn wangen dan wel, maar hier het hele verhaal van Jort Kelder zelf op 925.nl als het weer online is. Maar wel nog op jortkelder.nl te lezen.

Update 01: Open brief van Pieter Storm aan Mathijs van Nieuwkerk in de telegraaf + slechte beelden van de after fittie party bij DWDD.
Update 02: Boze brief top Endemol aan Pieter Storms over de Endemollisering van de journalistiek. Telegraaf.nl
Update 03: Pieter Storms dient klacht in bij de Raad voor de Journalistiek. NU.nl


Jort Kelder: Pieter Storms sloeg mij

DePers.nl – Jort Kelder zegt te zijn geslagen door Pieter Storms. De twee raakten dinsdagavond live op televisie verwikkeld in een heftige discussie in De Wereld Draait

Jort Kelder geslagen door Pieter Storms‎ – De Telegraaf
Jort Kelder kreeg klappen van Pieter Storms na DWDD’‎ – Elsevier
Jort Kelder: Pieter Storms sloeg me‎ – FOK!

Even met Jort gebeld. Labiele Pieter Storms was na uitzending DWDD zeer agressief en heeft Jort zelfs geslagen.less than a minute ago via Echofon

7 gedachten over “Jort Kelder vs. Pieter Storms (TV moment van het jaar)”

 1. @SirCumSized : Die open brief kwam uit CANNES, dus volgens mij zijn ze al verhuist 🙂

  @Tessonome : Beleggen in aandelen brengt altijd de nodige risico met zich mee en vertrouw nooit je werkgever.

 2. En nu gaat meneer Breekijzer alle media op zijn kop zetten met het verhaal dat hij en "zijne botoxheid" erin geluisd zijn door DWDD? Wat ben je toch een weggooier?!

  Wat ik wel dramatisch komisch vind is dat dit "golden duo" al sinds enkele maanden proberen via een media charme offensief hun geloofwaardigheid op te poetsen met alleen maar het tegengestelde effect.

  Nederland heeft jullie beide uitgekotst, ga maar lekker verhuizen en laat je nooit meer zien, hoogstens bij de afwikkeling van de WOL-affaire in de rechtbank als je je portemonnaie moet trekken voor al die gedupeerden….

 3. Hallo,

  Ik heb het gezien en ik verbaas mij nog steeds over het feit dat de Storms die vroeger opkwam voor de gedupeerde man/vrouw, nu niets meer wil weten van deze gedupeerde man/vrouw. Wat een omslag heeft deze man Storms gemaakt, niet ten goede voor mijn smaak.

  Jort refereerde even aan de Goldcard die hij van Nina heeft gekregen of heeft geleend, of die hij mag gebruiken, dat was niet helemaal duidelijk en dat moet ik dan even driedubbel checken, maar ach.

  Door de criminele activiteiten van Nina Brink destijds, zijn mensen ernstig gedupeerd en dat dragen deze mensen voor de rest van hun leven met zich mee. Ik laat dan nog even in het midden welke gevolgens Brinks criminele activiteiten hebben gehad en zullen gaan hebben op de gezondheid van de gedupeerden.

  Er is geen goed woord op te brengen voor de manier waarop de familie Storms het criminlele verleden van Nina wil verkopen als gewoon normaal en ethisch verantwoord of nog erger als: Zij heeft het niet geweten!

  Elke publieke optreden van het duo maakt het allemaal nog erger en walgelijker. Er zou een uitzendingverbod op deze twee moeten komen.

  Tess

 4. Ik heb het gezien en ik geloofde mijn ogen en oren niet?

  Pieter Storms die een lans breekt voor kwalitatief goede onderzoeksjournalistiek met dubbel checken bij bronnen en het systeem van "hoor-en-wederhoor"? Volgens mij deed ie dat zelf ook niet toen ie bij de Nieuwe Revu werkte en zeker niet in de zaak "Stuart" (wethouder in Bergen op Zoom die door hem van corruptie werd beschuldigd)?

  Typisch geval van "de pot verwijt de ketel……"?

Reacties zijn gesloten.