Het zou goed zijn voor het #CDA als #Wilders neergeschoten te worden (Katholiek Nieuwsblad)

Vraag me niet waarom het Katholiek Dagblad dit heeft geplaatst en weer verwijderd. Het is in ieder geval gespot door Eric Hennekam van archieven.org en nog te zien in Google cache.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Het zou goed zijn voor het #CDA als #Wilders neergeschoten te worden (Katholiek Nieuwsblad)”

  1. @gerooide en Theo : Bedankt, de radio uitzending in windows media player is natuuirlijk alleen te beluisteren in IE8 en ik gebruik natuurlijk Chrome en in FF deed het ook niet.

    En inderdaad zegt een knakker op minuut 17 dat het goed voor het CDA zou zijn als Wilder als Fortuyn afgeschoten zou worden.

    Ik heb de uitzending gedownload, als ik even tijd heb zal ik op een gepaste manier met een leuke kop online zetten šŸ™‚

  2. Als het geen photoshop-docu'tje is, is het slecht voor de marketing van de katholieken en slecht voor de redactie van KN want die zin "de opinie op deze pagina is niet NOODZAKELIJK van de redactie"? Dus het kan wel van hen zijn? Ach, ze kunnen nog altijd Bert Brussen de schuld geven en EHB bellen? šŸ˜‰

Maak mij blij en geef reactie :D