I Love DIK

IK Ben Super @DIKNL  met dank aan @vincente .

dik-nl-3

En vandaag lag het zo maar in mijn brieven bus 🙂

dik-nl-1

Ik ben er hartstikke blij mee. Als vind mijn liefje het maar niets en mag het niet aantrekken als we samen op pad gaan (???), dus word het mijn vaste jog-shirt en voor diverse speciale aangelegenheden, maar gezien zal het zeker worden 😉 met dank aan www.dik.nl

dik-nk-2

9 gedachten over “I Love DIK”

 1. @ Frank : Ik weet het ook eigenlijk niet, zou het kunnen vragen, maar ik denk dat het zo iets als vet, om aan te duiden dat het super goed en leik en handig is, maar http://www.vet.nl was waaschijnelijk al bezet.

  @ Vedat : ha ha ha, heel geraffineerd gedefinieerd 😆 maar ben bang dat de liefde niet zo ver zal gaan 😉

  @ Rob : Je mag het van me lenen als je wel er mee gaat lopen met de brief die jij op geplakt hebt 😆

  JE WEET TOCH !

 2. Mike ik vind je T-Shirt fantastich. Je zal op deze zomerse dagen veel wulpse blikken krijgen van de wat gezette dames in de stad RRRRRR……… ( kijk je wel uit !!! ) hahahaha….

  Grt je Collega Rob

 3. Wel leuk gedaan van Dik. Maar er is helemaal geen probleem, Madbello. Jij hoeft het ook niet te dragen. Laat jouw liefje het dragen, kan zij haar liefde voor jou aan de wereld tonen.

 4. @ Barry : Thanks 😉

  @ Redstar : Daar op http://www.dik.nl kan je geen video posten, maar wel van bestaande video's uit meer dan 30 video sites je eigen samengestelde video kanaal maken en die dan bv embed op je eigen site of blog en sidebar.

  Ka soms handig zijn en je kan er leuke dingen mee doen.

Reacties zijn gesloten.