YoTwits.com = RSS Twitter feeder (maar dan anders)

Aan de eindeloze Twitter apps lijkt geen einde te komen, maar daar tussen zitten soms toch wel leuke en grappige toepassingen.
Zo als deze van YoTwits.com. Hier mee kan je Twitter automatisch van content voorzien door een scala aangedragen onderwerpen (Engelstalig)
Maar het leukste is dat je gewoon ook je eigen aangedragen RSS-feed in kan vullen, wat eigenlijk het zelfde werkt als Twitterfeed.com, maar dan met een @yotwits  daar achter.
Je hoef niet in te schrijven, maar als je die feed toch wil stoppen, kan je gewoon inloggen met je Twitter account en klaar is kees.


via : mashable.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “YoTwits.com = RSS Twitter feeder (maar dan anders)”

  1. Ik ben ook niet aan de Twitter maar zie het gewoon als een bron waar je meer "inside information" of goede onbekende foto's mee kan vinden. Neem bijvoorbeeld de Twitter account van The Edge die samen met die andere drie van U2 ook Twitteren, zie maar eens op http://twitter.com/U2_360Tour

Maak mij blij en geef reactie :D