90% van de wereldpopulatie moet dood

uitgelichtEn NU jij! In de weinige tijd dat ik heb zat ik even op NUjij.nl en de koppen worden steeds harder, zo als dit : PvdA op weg naar de nul zetels en dat hebben ze ook verdient.

Maar deze is wel oud en duik telkens op, maar niet minder haard en geef hem maar ongelijk : 90% van de wereldpopulatie moet dood gemaakt worden.

En hoe je dat moet doen is mijn de vraag. En de natuur zal dat helemaal zelf bepalen, omdat de mensheid zo als jij en ik nu niet meer of minder er uitziet als een kanker gezwel die de wereld verteerd. Wat zijn wij beter dan een kakkerlak? Misschien wel erg ver gezocht door Eric Pianka, maar wel de onmiddellijke oplossing van ons wereldse problemen. Een goede avond en morgen gezond weer op.

13 gedachten over “90% van de wereldpopulatie moet dood”

 1. Stuk of tien atoomexplosies op 400 km hoogte wereldwijd om alle elektra en elektronika te vernielen en de mensheid zit weer in het stenen tijdperk met bijbehorende sterftecijfers om dat ook weer recht te trekken.Geen appeltje komt meer bij je aan.

 2. flikker op man vertel eens wa positiefs. wij verkloten de wereld da klopt maar dan hoeft nog nie 90% van de wereld eraan. en als alles verkloot is valt de lucht toch en dan zitten we er allemaal onder. dus geniet nu van het leven en laat andere mensen ok leven. wij hebben ok geen dinos gezien en dan zullen mijn kleinkinderen misschien geen ijsberen zien. howcares

 3. Wel wat zwaar aangezet door deze Prof.,

  50% zou al voldoende zijn om moeder aarde verder te laten evolueren. 90% vind ik echt te overdreven 😉

 4. Gelukkig komen gefabriceerde virussen alleen voor in films. De enige oplossing is natuurlijk ontwikkelingshulp.

 5. Ach een virusje waar niemand rekening mee heeft gehouden and off you go!

  (ik neem voor het zekerheidje een handje vitamines extra) 😉

 6. Nou ik lees dat de trend gezet is voor deze week ???? Lekker positief mensen. Natuurlijk zijn er zat beesten onder de mensheid, en kan je weinig tot niks doen tegen de GROOTMACHTEN. Maar Probeer de mensen die dicht bij je staan te koesteren. Zo we staan weer 1-1 voor deze maandag of …….

 7. Het zou ook best een oplossing zijn. De natuur zou dat eigenlijk moeten doen, maar de artsen worden ook steeds beter, en daar moet moeder natuur nog ff wat op verzinnen.

Reacties zijn gesloten.