Het meest schokkende beeld van de afgelopen tijd : Neda

Iran. Ik zeg daar niet veel over aangezien er genoeg andere media daar over berichten, maar volg het zeker wel.
Al geloof ik wel dat het westen behoorlijk druk uitoefent en moeilijk kan toegeven dat de meeste in Iran nog heel conservatief zijn. Elke land zijn keuze en de democratie in Irak is ook alles behalve zaligmakend.
Maar dit beeld staat op mijn netvlies geprint, de stervenden, benauwde ogen van die vrouw, einde oefening. RIP


Op de NOS en vrij volledig verslag van de Iran Twitter revolutie dossier : digitaal: Neda’s verloofde

Filmpje Neda in Nederland online gezet

NRC Handelsblad – ‎4 uren geleden‎
Hij is een Iraanse vluchteling in Nederland en hij is degene die het inmiddels wereldberoemde filmpje over de dood van Neda Salehi Agha Soltani in Teheran

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Het meest schokkende beeld van de afgelopen tijd : Neda”

  1. Het éne moment ben je één van de demonstranten, een geweerschot later ben je een martelaar geworden. Ik hoop dat Neda (…en vele anderen) niet voor niets is/zijn gestorven?

  2. @ Barry : Dat valt om mijn categorie van zinloos geweld door gestoorde gekken. Zonder een rede te kunnen lezen van het waarom van de mishandeling van die meneer.

    Over Neda weten we vrij veel, ze was aan het demonstreren tegen een verkiezing uitslag waar ze niet mee eens was.

Maak mij blij en geef reactie :D