Wilders deed aangifte tegen Bert Brussen

Wilders deed aangifte tegen Bert Brussen. Nu komt de aap uit de mouw, dus niet zo zeer een blunder van het OM, maar Wilders die toch geen humor heeft. Al valt er eigenlijk niets meer te lachen de laatste tijd: Geert Wilders deed aangifte van bedreiging (pdf persbericht OM). Via GeenStijl.
Update: Tweet van Robin van der Kloor
Update: D66 en VVD stellen Kamervragen over Brussen-gate

14 gedachten over “Wilders deed aangifte tegen Bert Brussen”

 1. TisWát Eigenlijk ….. ér Zijn Al Hónderden Aangiften Informeringen Openbare Aangiften Met Adres en Woonplaatsen Zelfs , Tégen Politici en functionarissen , ambtslieden en regeringsleiders , ministers Gedáán …Wègens Massale Verkrachtingen drogeringen Kinder prostituties en Kinderen en Mensen Moorden , Genocides , En Dergelijke Rótzooi Gedáán !

  Op een buro Aangiftes Doen Was úitermate Zéér Ongezond , Réchtstrééks Náár rechtbanken toé Gáán Oók , EN Websites Met Die Informatie ÉN Getuigenis worden steevást Door die Zélfde justitie gesloten en en gesaboteert , Webmasters bedreigd en Zelfs Mishandeld !

  Zo Was klokkenluideronline Meermalen Totaal Onbereikbaasr Zo gauw Ik er Een Getuigenis Op Plakte !

  Wás Toén Micha Kat Een Artikel Publicéérde Óver ene wabeke Ook Gelijk Weken Lang Het Geval !

  Dát is een taktiek der terreurjoden van uit de overheden, Ná Die tijd is een Arikel Dán Zó Vér weg gezakt in de Archieven Dat Men Dat Nooit Meer Leest!

  Scheelt weer een Paar Honderd Duizend Aagies !

  Éven Voor de Straf !

  http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=k

  ÉLk Dér Dáders Van Mijn Aangiften Waarschuwingen en Getuigenissen lóópt ér Nóg wíjs én zácht glimlachend rónd Áls een pauw Mét Alle bij een geroofde Geld Nóg in hun zakken !

  Zó een maxim verhagen wiens familie rijk is geworden aan de Kinder prostituties en de afpersingen ér mee , Zó een cohen of lubbers , ernst hirsch ballin en donner , en Zúlksen….Sjaaa ÉN Dan de Meesten Van justitie en rechtbanken en Zo , zélf Nóg , Wáren dé Béste klanten Van Mij Vroeger tussen Mijn Derde en twaalfde !

  Zit het Héle Lánd Zich Druk te Máken Óm Zó Een Bert Brusse ……Dat is kafka ….ÉN zijn hele familie Mét neven en nichten ér Bij !

 2. Ha Bért Je Kómt Niét Álléén te zitten……..allochtone steuntrékker marcouch Kómt Je in Je cel Wél pijpen !

  hpdetijd.nl/2010-05-31/pvda-ahmed-marcouch-wil-wilders-elimineren

  hetvrijevolk.com/index.php?pagina=9805

     1. @JP030 nee, staat duidelijk dat het om een tweet van een derde. de 2de tweet stond er niet bij, dus uit verband gerukt (uit het verhoor)

    1. @madbello Maar de aangifte van Wilders is ook terecht, hij wordt immers bedreigd. Wilders heeft echter geen aangifte gedaan tegen Bertje.

      1. @madbello Nee, ik begreep van internetdetective @The_Ed dat het OM Bertje heeft aangewezen als verdachte. Terwijl de aangifte algemeen was.

Reacties zijn gesloten.