De a:b BLOG T-Shirt Zomer Verkiezingen 2009

DOE MEE ! En meld je aan : Blogger T-Shirt verkiezingen 2009

Het startschot is geschoten en het zit nog in de kinderschoenen. Ontwerp een eigen t-shirt of met tekst, als het maar over bloggen gaat en een mooi gelegenheid om reclame te maken voor je zelf en je eigen blog.

Je hebt alle tijd, in september zal er gejureerd gaan worden en het mooiste zal zijn als de uitreiking op het podium, van de Dutch Bloggies 2009  zouden plaats vinden 🙂
De hoofdprijs is een uniek ontworpen about:blank t-shirt

madtshirt

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “De a:b BLOG T-Shirt Zomer Verkiezingen 2009”

  1. Leuk initiatief, hopen dat het een beetje viral gaat ook. Tenminste eens een keer een leuk t-shirts ipv wat er maar in de shops ligt, een el al dezelfde meuk. Zag in je Google ads deze link over zelf t-shirts ontwerpen en heb dus even wat creatiefs geupload 🙂 Iets met trackbacks, @ en retweets. De onthulling komt als ik 'm binnen heb, aan heb en een foto ervan kan maken. Twitpic hem dan wel ff of zet hem op m'n blog (zie link boven).

    X

    Denise

Maak mij blij en geef reactie :D