TOPSY & WolframAlpha: Het nieuwe zoeken met FUN Factor

Anders kan ik het niet noemen. Maar als het ware is het de laatste tijd weer een explosie van nieuwe zoekmachines (aanval op Google?) maar de meest opmerkelijke is dat er twee zijn die meer een aanvulling op Google zouden kunnen zijn, zo als wolframalpha.com (computergestuurde kennismachine), kijk maar naar het resultaat voor madbello.nl, kan niet anders zeggen dat het fun is en zeker andere info dan je van Google zou krijgen.

Maar voor de Twitter fans is er topsy.com
Wat het zou moeten zijn is een realtime Twitter zoekmachine (realtime?) met relevante ranking van Twittergebruikers op dat onderwerp, wat handig kan zijn als je alternatieve info zoekt, als je een item maakt over een bepaald onderwerp, je ziet in een oogopslag welke Twittergebruiker het meest over dat onderwerp heeft getwittert.
Voor zo ver ik het kan overzien kunnen deze twee zoekmachines best van invloed kunnen zijn op mijn toekomstige items en aan te bieden informatie.

topsy

Inspiratie bron : TOPSY & WolframAlpha dutchcowboys.nl


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “TOPSY & WolframAlpha: Het nieuwe zoeken met FUN Factor”

Maak mij blij en geef reactie :D