Draadloze Poker Controller

draaloze-poker-controllerTijdens het maken van het traditionele computer keyboard is er geen rekening gehouden met online Texas Holdem. Destijds kon men zelfs niet online pokeren en sommige mensen gebruiken hun computer zelfs voor andere zaken dan alleen poker. (Dat zijn nerds.)

Tijdens je dagelijkse online poker sessies let je er misschien niet echt op, maar wanneer je erover nadenkt is het keyboard niet echt geschikt voor urenlang online poker. Dit geldt al helemaal wanneer je ook nog eens op meerdere tafels tegelijk speelt.

Deze beperkingen worden opgeheven door de draadloze Poker Controller, waardoor je je beter kan concentreren op je pokerspel en pokerstrategie. Het is een duidelijke controller die op batterijen werkt. Hij vervangt de muis en het keyboard tijdens het online pokeren. De Poker Controller is makkelijk om vast te houden, te vergelijken met een controller voor de Xbox of een Play Station. De knoppen zijn speciaal ontworpen voor het online pokeren. De Poker Controller bevat alles wat je nodig hebt: Knoppen om te checken, callen, raisen en om te folden. Er zijn knoppen om 2,3 of 5 keer de big blind te betten. Middels een andere knop kun je de grootte van de pot betten.
Je kunt ook zelf de betgrootte instellen door de Raise-o-Meter te gebruiken. Dit is een handig klein wiel waarmee je zelf handmatig de betgrootte kunt instellen. Natuurlijk is er ook een all-in knop waneer je wilt shoven.
De draadloze Poker Controller wordt geleverd met een USB stick die je in de USB poort van je computer moet stoppen. Wanneer je dat hebt gedaan kun je heel gemakkelijk op een comfortabele afstand online pokeren zonder allemaal kabels die in de weg zitten.
Voordelen
· Verbeterde spelervaring
· Vrijheid van de draadloze communicatie
· Handig design
Nadeel
· Het ingebouwde speladvies is vrij zwak

draaloze-poker-controller

Advertorial